Színekhez passzoló hangulatok a Flancos új kollekciójában

2020. június 15.
Kalász Mariann és Kalász Sándor 25 év tapasztalatát felhasználva álmodta meg 2014-ben hozta a Flancos márkát. Új kollekciójuk is a minden nap hordható, de különleges stílusú darabokat tartalmazza.

Egymással harmonizáló színekkel, jól variálható darabok jellemzik a Flancos márkát. A ruháik anyaga többnyire természetes szál, pamut, len és gyapjú. A kiegészítőiken, táskáikon, papucsaikon, ékszereiken a kézműves hatás érvényesül. Szezononként többször megújuló kollekcióikban mindig egy főszínt és egy hozzá kapcsolódó hangulatot, gondolatot használnak vezetőmotívumként. „Szeretnénk, ha a vásárlóink ezzel betekintést nyernének az összeállítás alkotó folyamatába, a minket érő inspirációkba”– mondja a márka.

Az egyedi megjelenésben az egyszerű vonalvezetésű és a karakteres darabok ötvözését képviseli a márka, a különleges szabások, kreatív, apró részletek teszik ruhákat stílusossá. „A nyári kollekcióval egy melegebb, színesebb, reménytelibb évszak beköszöntét várjuk. Üdvözöljük a nyarat az évszak színeivel, új vonalakkal, frissítő trendekkel. A hiányzó tavaszi élményeket gyönyörű nyári kínálattal szeretnénk a vásárlóknak pótolni” – mondják.

A kollekciót a nyári nap ébredő ereje, a sós illatú tengeri szél lágysága, a természet frissítő tisztasága ihlette. A színekben dominálnak a hűvös, vízi árnyalatok és a meleg, fűszeres aromák. Az érintetlen természet tobzódó színkavalkádja, élettel teli ragyogás, gazdag, aranyló árnyalatok.

Az összeállításokat a kényelem, a stílus, az érzéki egyszerűség jellemzi. Az anyagok a nemes és természetes len és a könnyű, leheletfinom pamutok. A motívumokban, az anyagokban, a természet szépsége köszön vissza mindenhol.

Mérföldkő a Flancos életében és a Flancos kedvelők életében is, hogy saját márkájú táskákkal és papucsokkal egészítették ki az idei nyári kollekciót. A papucsok színben, mintában, anyagfelhasználásban tökéletesen passzolnak a ruhákhoz. Szépek és kényelmesek, bőrből készülnek kézi munkával egy kis manufaktúrában. Így most már tényleg tetőtől talpig Flancosba bújhatunk.

Olvastad már?