Philomén 2020-as fürdőruha kollekció

2020. június 02. |

A 2018-ban alapított eco-lifestye márka új kollekcióját a '70-es évek különleges hangulata, a mediterrán térség, illetve a Riviérák felszabadult világa inspirálta. A hangsúlyos, '70-es évekbeli sziluettek által ihletett darabok mellett megjelenjenek olyan alapdarabnak számító, letisztult fazonok is, amelyek egymással jól kombinálhatóak.

A 2020-as szezonban a legtöbb fazon formaalakítása ráncolással megoldott. Az image-daraboknak számító egyrészes modellek fazonjainak megoldásai egyediek és feltűnőek, de egyben klasszikusak és időtállóak, a végeredmény pedig kifinomult és rendkívül elegáns. Maximális komfortot és extra magabiztosságot nyújt a fürdőruhák viselése és puha tapintása, így azokat a márka nevéhez – jelentése: szeretett – méltóan is, újból és újra viselni szeretnél.

Anyaghasználatban – a Philomén védjegyévé vált – óceáni hulladékból, vagyis a tengerekben és óceánokban tonna számra elhagyatott, halászhálókból feldolgozott és újrahasznosított anyagból készül. Ezek az elhagyott halászhálók veszélyeztetik legjobban a tengeri élővilágot. Ez a speciális anyag luxusminőségű és európai gyártású. A márka a fent említetteken túlmenően is elkötelezett, így a fenntarthatóság és a slow fashion jegyében, zero waste módon, limitált darabszámban és hazai gyártással készíti az összes fürdőruháját Budapesten.

A tervező, Csabai Zita legújabb kedvenc színe, a Terracotta Shine is megjelenik a kollekcióban, ami selymes, visszafogott csillogásával már most a kollekció közkedvelt színévé vált.

Fotó: Dombóvári Judit
Smink: Papp Szandra
Modell: Hajdu Lili
Helyszín: Studio36
Styling, kiegészítők: Varga Priszcilla
Külön köszönet: Spark Le Monde, Revi Studios, TAU Budapest

További lookbookokért kattints IDE!

AGNESKOVACS 2020. WAVE kollekció

AGNESKOVACS 2020. WAVE kollekció

Az idén 5. évébe lépő AGNESKOVACS márka nőalakja örök és megfejthetetlen. Ereje kifinomultságában rejlik, megjelenését az izgalmas apró részletek teszik igazán emlékezetessé. Választásait nem a trendek határozzák meg, stílusa egyéni és ihletett.

Szólj hozzá te is!

Még több LookBook