Rihanna divatbemutatója őrületes show-vá fajult

2020. október 07.
Demi Moore, Lizzo, Paris Hilton, Irina Shayk: magabiztos, gyönyörű és szexi sztárok közreműködésével mutatta be új kollekcióját az énekesnő.

Október 2-án mutatták be az Amazon Prime-on Rihanna divatbemutatóját, a Savage x Fenty Volume 2-t, ami mindörökre szakított a szokványos bemutatók koreográfiájával. Ahogy azt az énekesnőtől már megszokhattuk, egy komplett színpadi show-t celebrált, ami egyszerre volt elképesztően látványos, erotikus és emberi – hiszen ezúttal sem feledkezett meg a brand legfontosabb üzenetéről, vagyis hogy minden test más, és ez így van rendjén.

A bemutatón Rihanna mellett olyan nagy nevek léptek színpadra, mint Irina Shayk, Bella Hadid, Demi Moore, Indya Moore, Paris Hilton, Willow Smith, Cara Delevingne, Lizzo, Normani és néhány LMBTQ-modell. A show koreográfiáját ezúttal is az új-zélandi Parris Goebelre bízták, aki tavaly Emmy-díjat kapott a Savage x Fenty show-ért. Ezek után már csak egy kérdés maradt, vajon mivel készül jövőre Rihanna?

Nézz bele a show-ba!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) által megosztott bejegyzés, Szept 30., 2020, időpont: 9:21 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) által megosztott bejegyzés, Szept 30., 2020, időpont: 9:26 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) által megosztott bejegyzés, Okt 3., 2020, időpont: 12:13 (PDT időzóna szerint)

Forrás: Popsugar
Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!