Rihanna megint bevállalta a világ legelőnytelenebb haját

2020. október 06.
Az énekesnő idei Savage x Fenty Show Vol 2. divatshow-ja több okból is nagyot szólt. Egyrészt, mert mindenféle testalkatra sorakoztatott fel extraszexi fehérneműket, másrészt pedig Rihanna élete második mulletjével debütált az október másodikán az Amazon Prime-on bemutatott videós divatbemutató teaserében.

Rihanna szinte bármihez nyúl, nagy eséllyel sikerré válik, és ez nemcsak az üzleti próbálkozásaira, de rizikós frizuraválasztásaira is igaz.

Az idei, vírusválság miatt online bemutatott Savage x Fenty fehérneműshow előzetese alapján tudjuk, hogy az énekesnő ismét bevállalta a sokak szerint a világ legcikibbnek, legrondábbnak és legelőnytelenebbnek tartott frizuráját, a mulletet. A hátul hosszú, elől és oldalt rövid „mullet”, vagy Magyarországon közismertebb nevén Bundesliga-frizurát úgy látszik, képtelenség elfelejteni, hiszen időről időre újra felbukkan egy-egy újra gondolt formában a szépségtrendek között.

Láttad már?

 

Nem is olyan rég Rita Ora is bevállalta egy modernebb verzióban, de maga RiRi sem először adja meg magát a kétes hírű frizurának… Az énekesnő, akinek néhány fehérneműmodellje is mullettel volt látható a divatbemutatón, már 2013-ban is sokkolt ezzel a kétesélyes hajjal, jó pár címlapsztori középpontjába kerülve ezzel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#Tbt @badgalriri #riverisland #lunchevent #fashionkilla #ghettogoth #rihannamullet #mullethair

MattiaBonora (@mattiabonorahairstylist87) által megosztott bejegyzés, Febr 10., 2015, időpont: 12:54 (PST időzóna szerint)

Ezúttal egy egészen extrém, fejtetőn tépett, tupírozott, hátul pedig „gazdagon” meghagyott fazont vállalt be, amihez ezúttal nem a hét éve elhíresült, kontrasztos, élénk kék rúzst választotta, hanem egy jóval visszafogottabb, természetes árnyalatot.

A show-ról készült felvételeken egyébként olyan nagy neveket láthattunk, mint Lizzo, Demi Moore, Cara Delevingne, Bella Hadid, Will Smith, Christian Combs, Irina Shayk, Big Sean, Paris Hilton vagy Normani.

Olvass tovább!