Rihanna megint bevállalta a világ legelőnytelenebb haját

2020. október 06. |

Az énekesnő idei Savage x Fenty Show Vol 2. divatshow-ja több okból is nagyot szólt. Egyrészt, mert mindenféle testalkatra sorakoztatott fel extraszexi fehérneműket, másrészt pedig Rihanna élete második mulletjével debütált az október másodikán az Amazon Prime-on bemutatott videós divatbemutató teaserében.

Rihanna szinte bármihez nyúl, nagy eséllyel sikerré válik, és ez nemcsak az üzleti próbálkozásaira, de rizikós frizuraválasztásaira is igaz.

Az idei, vírusválság miatt online bemutatott Savage x Fenty fehérneműshow előzetese alapján tudjuk, hogy az énekesnő ismét bevállalta a sokak szerint a világ legcikibbnek, legrondábbnak és legelőnytelenebbnek tartott frizuráját, a mulletet. A hátul hosszú, elől és oldalt rövid „mullet”, vagy Magyarországon közismertebb nevén Bundesliga-frizurát úgy látszik, képtelenség elfelejteni, hiszen időről időre újra felbukkan egy-egy újra gondolt formában a szépségtrendek között.

Láttad már?

Visszatérhet a világ legcikibb haja

Visszatérhet a világ legcikibb haja

A hátul hosszú, elől és oldalt rövid “mullet” vagy más néven Bundesliga frizurát több néven is emlegetik. Sokan esztétikai öngyilkosságnak tekintik, mégis újra és újra felbukkan a trendek között. Mutatjuk a legújabb verzióit.

 

Nem is olyan rég Rita Ora is bevállalta egy modernebb verzióban, de maga RiRi sem először adja meg magát a kétes hírű frizurának… Az énekesnő, akinek néhány fehérneműmodellje is mullettel volt látható a divatbemutatón, már 2013-ban is sokkolt ezzel a kétesélyes hajjal, jó pár címlapsztori középpontjába kerülve ezzel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#Tbt @badgalriri #riverisland #lunchevent #fashionkilla #ghettogoth #rihannamullet #mullethair

MattiaBonora (@mattiabonorahairstylist87) által megosztott bejegyzés, Febr 10., 2015, időpont: 12:54 (PST időzóna szerint)

Ezúttal egy egészen extrém, fejtetőn tépett, tupírozott, hátul pedig „gazdagon” meghagyott fazont vállalt be, amihez ezúttal nem a hét éve elhíresült, kontrasztos, élénk kék rúzst választotta, hanem egy jóval visszafogottabb, természetes árnyalatot.

A show-ról készült felvételeken egyébként olyan nagy neveket láthattunk, mint Lizzo, Demi Moore, Cara Delevingne, Bella Hadid, Will Smith, Christian Combs, Irina Shayk, Big Sean, Paris Hilton vagy Normani.

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség