New Yorki-i divatcég éleszti újjá Diana hercegnő ikonikus pulóverét

2020. október 11.
A Rowing Blazers New York-i divatcég bemutatta első női kollekcióját, melyet Diana hercegnő ihletett. Nem vitás, hogy az egyik legnépszerűbb darabja a hercegnő ikonikus piros pulóvere lesz.

A New York-i Rowing Blazers összefogott Diana kedvenc tervezőivel, hogy megidézzék a hercegnő ikonikus stílusát. A divatcég első női kollekciójában Diana hercegnő híres I’m Luxury feliratú és báránymintás piros pulóvere is megtalálható.

diana-pulover-barany

A márka a Warm and Wonderful dizájnereivel dolgozott együtt (ők készítették az eredeti bárányos pulóvert), hogy egy frissített változattal rukkolhassanak elő idén télre. A cég weboldala szerint a pulóver, melyet 1994 óta nem gyártottak, 240 dollárba (valamivel több mint 72 ezer forintba) kerül. Diana egy lovaspólómeccsen, Sarah Fergusonnal beszélgetve viselte ezt a pulóvert 1983-ban.

diana-pulover-barany

„Diana volt a királyi család első tagja, aki bármilyen érdeklődést mutatott a divat iránt – mondta Sally Muir és Joanna Osborne, az eredeti pulóver két tervezője. – Sokkal bátrabb és fiatalosabb stílusa volt, mint amit megszoktunk a királyi családtól, láthatóan imádta a ruhákat, és hihetetlen stílusérzékkel viselte őket. Nagyon nagy öröm számunkra, hogy egy újabb generáció élvezi azt, amit mi sok évvel ezelőtt kitaláltunk, és most egy új korszakhoz szabhatjuk.”

rowing-blazers-diana-pulover

A Rowing Blazers a Gyles and George márkával is összefogott, amely az I’m Luxury feliratú pulóvert készítette Dianának. A báránymintához hasonlóan ez az első alkalom, hogy ismét készítenek az ikonikus ruhadarabokból az eredeti tervezők.

Olvastad már?

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images