A terhes Emily Ratajkowski nem kér a kismamaruhákból

2020. november 13.
Emily Ratajkowski köszöni szépen, de nem kér a terhes nőknek tervezett ruhákból, várandóssága alatt is merész darabokat választ.

A modell húszhetes terhesen is pont olyan vagányul, olykor pedig merészen öltözködik, mint a várandóssága előtt: simán bevállalja a magas sarkú csizmát, a feszülős ruhát, a hát-, vagy épp hasvillantós szetteket, de zseniálisan mutat pufidzsekiben és farmerben is – és miközben ennyire mesésen fest, az ember nem is sejti, hogy a rá váró anyai feladatok miatt mennyire izgul.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés, Okt 28., 2020, időpont: 8:08 (PDT időzóna szerint)

Egy, a Vogue-nak írt szövegben kitér rá, hogy semmiféle nemi sztereotípiát nem kényszerít majd gyermekére, de arról is őszintén vall, milyen gondolatok kavarognak benne, ha arra gondol, hogy fia születik. A modell és férje ugyanis mind a mai napig nem tudja a baba nemét. „Túl sok fehér férfit ismertem, akik privilégiumuk tudatában mozogtak a világban, és a velük kapcsolatos tapasztalataim milyen traumák okoztak bennem. De nem csak férfiak, fiúk is! Megdöbbentő, hogy a fiatal fiúk milyen korán jogot éreznek a lányok testéhez, és úgy általában a világhoz. Nem félek attól, hogy egy »rosszfiút« kell majd nevenem, de rettegek attól, hogy akaratlanul is bátorítom a férfiak számára oly kényelmes hanyagságban és figyelmetlenségben” – nyilatkozta a modell, aki szerint nagyon ijesztő, hogy a szülő az, aki megteremti gyermekében a kiváltság érzését.

Kattints a képre a galériáért!

5 fotó megtekintése

Fotó: Getty Images Forrás: Vogue; Fashion Magazine

Olvass tovább!