Emily Ratajkowski megmutatja, hogyan kell egy szemvakítóan narancssárga síkabátot stílusosan viselni

2020. január 08.
Emily Ratajkowski elsősorban nem az öltözködéséről, hanem inkább a vetközéseiről híres, most azonban úgy tűnik, még ő is fázik.

Nem is akármilyen kabátot választott a januári télben: hókotrónak is állhatna, akkor sem fagyna szét ebben az extrán pufi síkabátban. Ratajkowski stílusa általában extrémebbnél extrémebb partiszettekből áll, azonban ezúttal egy lezser, de stílusos szettben kapták lecsevégre. Nude topjához világosszürke tréningalsót húzott, melyet egy narancssávos „ugly sneakerrel” és hatalmas pufidzsekivel egészített ki.

Ebben a szezonban a csúnya pulcsik és csúnya sportcipők után a csúnya, de kényelmes kabátok is trendinek számítanak. Ennek azért is örülünk, mert végre nem a vékonyka, csinos kabátok uralják a divatot, így a fashionisták sem fognak vacogni a mínuszokban. (Mondjuk azért a modellel ellentétben nekünk érdemes a derekunkra is lehúzni a felsőt a kabát alatt…) Emily cicaszemüveggel és markáns ékszerekkel törte meg a kabát sportosságát, így nemcsak praktikus, de izgalmas és trendi szett is vált ebből az egyszerű lookból.

Ha követnénk a stílusát, akkor például egyenes- vagy trapézszárú farmerrel, oversize pulóverrel is feldobhatjuk a szettet, a nagyszemüveget pedig semmiképpen ne hagyjuk otthon, hiszen nemcsak érdekes eklektikus hatást ad az összeállításnak, de praktikus lehet még télen is.

Fotó: Pinterest