Gyermekdivat Kelet-Európából: meglepő és stílusos

2020. november 19.
Moldovában és Fehéroroszországban készülnek azok a vagány és minőségi gyerekruhák, amik egyre nagyobb hírnévre tesznek szert.

Creme Brulee, Bell Bimbo, Maxikids: ezeket a márkákat érdemes megjegyezni, ugyanis nemcsak szép, de minőségi gyerekruhákat készítenek.

Bell Bimbo: a belorusz márkát még 1997-ben alapították, ami olyan felkapott lett, hogy a cég 2006-ban már saját ruhagyárral rendelkezett. A márka különlegessége, hogy szokatlan mintákkal, egyedi és csúcsminőségű alapanyagokkal dolgozik, a tervezés fázisában pedig kikérik a gyerekek véleményét is. A márka egyedisége, hogy az egyes ruhadarabok egymással is kombinálhatók, így egy komplett ruhásszekrényt meg lehet tölteni a termékekkel. A brand célja, hogy a ruhákon keresztül a gyerekek figyelmét is felhívják a környezetvédelemre.

Crème Brûlée: a moldvai divatmárkát 2013-ban alapították azzal a céllal, hogy különleges alkalmakra készítsenek gyerekruhákat. A minőségi ruhák egyszerre stílusosak, kényelmesek és modernek. A tervezők nem megszokott szabásmintákat alkalmaznak, és nem riadnak vissza a retró stíluselemektől sem. A márka szeretné rávezetni a szülőket arra, hogy vásároljanak kevesebb ruhát, de amit megvesznek, azok legyenek minőségiek és strapabírók.

Maxikids: a szintén moldvai brandet 2012-ben hívták életre, hogy különleges és strapabíró gyerekruhákat tervezzenek elérhető áron. A márka tervezői a gyermekek személyiségét szeretnék a szettekkel hangsúlyozni úgy, hogy az semmiképp ne menjen a kényelem rovására.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maxikids (@maxikids.md) által megosztott bejegyzés

 Forrás: fashionunited

Olvass tovább!