A Burberry elajándékozza megmaradt szöveteit

2020. december 11. |

A Burberry divatháznál komolyan veszik a fenntarhatóságot, most épp megmaradt szöveteket adományoznak olyan diákok számára, akik a krízis miatt nehezen boldogulnak.

A Burberry a British Fashion Councillel karöltve indította el ReBurberry Fabric fenntarthatósági akcióját, amelynek keretében maradék szöveteket ajánlanak fel rászoruló tervező-hallgatóknak – és arra biztatnak más brandeket is, hogy járjanak el hasonlóképpen, ezzel ugyanis nemcsak a feleslegessé vált anyagok kerülnek jó helyre, de a feltörekvő tehetségek is lehetőséghez jutnak.

„A British Fashion Council egyik prioritása, hogy a divatiparon belül előmozdítson egyfajta gazdasági körforgást, ezzel egyidőben pedig támogassa a divattervezés kiemelkedő alakjait – nyilatkozta Caroline Rush, a BFC vezérigazgatója. – Örömünkre szolgál, hogy a Burberryvel dolgozhatunk, és minőségi alapanyagokat tudunk biztosítani a diákoknak országszerte.”

Burberry gyár

Forrás: Popsugar
Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

Garam Judit, a NUBU alapítója: „Ne attól legyen értékes egy művész munkája, hogy már nincs, és többet nem tud alkotni” 2020 tokiói olimpia

Garam Judit, a NUBU alapítója: „Ne attól legyen értékes egy művész munkája, hogy már nincs, és többet nem tud alkotni”