Ezek Amal Clooney kedvenc táskái

2021. január 04.
Amal Clooney kedvenc táskái nemcsak elegánsak, de tágasak és praktikusak is. Elhoztuk a sztárügyvéd hat kedvenc kiegészítőjét.

A letisztult öltözködés Amal Clooney erőssége, aki ügyvédi szettjeit rendre úgy válogatja össze, hogy azok egyszerre sikkesek, üdítők és praktikusak legyenek. A sztárügyvédet legtöbbször karakteres színű, térdig érő, egyenes szabású ruhákban, szoknyákban, blúzokban és kabátokban látjuk, amikkel kiegészítői is tökéletesen harmonizálnak. Bár gardróbja megszámlálhatatlan ruhát és cipőt rejt, vannak darabok, amikhez kimondottan ragaszkodik. Ilyenek azok a luxustáskák, amik nemcsak elegánsak, de a munkában is állják a sarat.

Amal Clooney nemcsak a munkában, de a magánéletben és a vörös szőnyegen is mindig hibátlan összeállításokban mutatkozik, és mivel eddig soha nem hibázott, sokan gyanítják, egy stylist lehet a háttérben. Bár a szakember kilétéről senki nem tud, az biztos, hogy két alkalommal is Alexis Roche szabadúszó stylist, John Galliano partnere volt segítségére, aki olyan hírességeket öltöztetett már, mint Marion Cotillard és Kendall Jenner.

Amal Clooney Dior táska

A Dior Bar Bag az egyik legsokoldalúbb táska, amit Amal Clooney mindig elővesz. Legutóbb egy ENSZ-találkozó alkalmával, egy fekete Balenciaga ruha mellé választotta a táskát.

Amal Clooney

A Michael Kors Bancroft bőrtáska színe és formája miatt is az egyik legjobban kihasználható kiegészítő.

Amal Clooney

A Balenciaga Le Dix táska tökéletesen hozza az ügyvédre jellemző eleganciát.

Amal Clooney

Az Altuzarra szett mellé hibátlan választás a Roger Vivier Pilgrim De Jour táska.

Amal Clooney

Az Altuzarra Shadow bag is újra és újra felbukkanó kiegészítő Amal Clooney összeállításaiban.

Amal Clooney

A klasszikus Salvatore Ferragamo táska a legüdébb szettek mellett is tökéletesen megállja helyét.

Forrás: Vogue
Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!