Variációk farmerre: 8 divatdarab 100% denimből

2021. január 14.
A farmer örök, és 2021-ben is az lesz, körülnéztünk hát, hol milyen extra darabokat találni.

Nem hiányzott a denim a tavaszi–nyári divatbemutatókról sem, bár miért is tette volna, kényelemorientált életünk tökéletesen kibélelhető vele. Ha kell, csinos szoknyává, lezser dzsekivé vagy overallá változik, és csak rajtunk múlik, hogy befékezünk-e a skinny farmerek előtt, vagy veszünk egy nagy levegőt, és felfedezzük, mennyi divatos farmerfazon közül válogathatunk.

Isabel Marant
4 fotó megtekintése

Farmermustra

A farmernadrágok esetén a lezserebb fazonok mindent visznek, lehet baggy vagy csak bootcut, fő, hogy ne cuppanjon ránk combtól a bokáig.

H&M Studio Collection 17 995 Ft

Ha akarjuk, még melegítőnket is lecserélhetjük rá, számos márkánál találhatunk megkötős derekú, jogger fazonokat.

Tommy Hilfiger 119 €

Egy előnyös szabású farmerruha hosszú-hosszú évekig gardróbunk alapdarabja lehet, a ruha kialakítása mellett azonban figyeljünk az anyag vastagságára is. Egész más az esése egy lágyabb és egy erősebb denimből készült ruhának.

Zara 19 995 Ft

Örök dilemma, mivel viseljük a farmeringet? Színazonos nadrággal, vagy mehet mellé a kék más árnyalata is? A double denim look, amit Justin Timberlake is kedvel, stabil favorit, de bátran kísérletezzünk az eltérő színekkel is, sőt, egy szép farmering szuperül mutathat kordbársony vagy épp szövetnadrággal, -szoknyával.

Massimo Dutti 11 995 Ft

A farmerszoknyák esetén feljövőben vannak a midi és maxi hosszúságúak, a viszonylagosan szűk fazonok, amelyeket a szexi sliccelések tesznek ellenállhatatlanná – ezek gondoskodnak róla, hogy tudjunk bennük járni is.

Levi’s – 29 970 Ft

A 2021-es trendek a mintás farmereket éltetik, jöhetnek a kisebb-nagyobb virágok, feliratok bárhová, ahol denim borítja a testünk. A legtöbbet pedig hogyan máshogy tudnánk kihozni a divatirányzatból, mint úgy, ha egyedi tervezésű darabot választunk?

Y Konszept – ár kérésre

Van élet a farmerdzsekin túl is, ott vannak például a trencskók. Ha többre vágysz az egyen bézs ballonkabátoknál, nosza, tégy egy próbát denimváltozataival!

Max&Co. 118 750 Ft

Végül ne feledkezzünk meg az overallokról sem, amelyek lezser farmerváltozatai remekül passzolnak az év utilitylázához.

Replay 99,50 €

Ez is farmer!