Újragondolt loungewear: kényelmes otthoni szettek melegítő helyett

2021. január 08.
Unod már, hogy mackóban tolod a home office-t? Mutatjuk, mire érdemes váltani, ami Zoom-kompatibilis és kényelmes egyszerre.

Előre szólunk, semmi baj a melegítőkkel, nekünk is van pár váltás belőle, de lássuk be, mostanra már unalmassá vált, hogy a home office előtt, alatt és után is azokat viseljük. Kell a változatosság, vágyunk a szép, divatos holmikra, miközben persze a kényelmet sem szeretnénk feladni. Mit viseljünk otthon, ami elvárásaink halmazainak közös része lehet? Mutatjuk!

Kényelmes divatos otthoni szettek

Már az is sokat dob az otthoni outfiten, ha a klasszik pamut helyett kötött anyagú szettet választunk. A textúra lehet bordázott vagy bolyhos, a gombsoros felsők pedig gyakorlatilag kardigánok, így a videokonferencia idejére sem szükséges átöltözni, ha ilyen van rajtunk.

Loungewear zara

Zara 8995 Ft és 6995 Ft

Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld 325 €

Ne feledkezzünk meg kedvenc cuppanós nem nadrágjainkról, a leggingsekről sem, amik első rangú alapdarabok lehetnek otthon is. Kombináljuk őket hosszított pulóverekkel vagy pulóverruhákkal, finom bújós, körbeölelős szetteket kapunk.

Massimo Dutti

Massimo Dutti 19 995 Ft

Pull and Bear

Pull and Bear 3995 Ft

A kötött ruhákat, maxikardigánokat rögtön kinevezhetjük a home office ingruháinak is. Míg puhaságuk a kényelmünket szolgálja, addig látványuk némi casual hangulatot csepegtet a hétköznapokba. Párosítsd leggingsszel vagy extravastag harisnyával, és készen is vagy.

COS

COS 99 €

H&M

H&M 9295 Ft

Nagy kedvenceink a kimonó fazonú kardigánok, amelyekből a vastagabb, gyapjúból készült változatok a hűvös hónapok kedvencei lehetnek, tavasszal pedig majd kiskabátként is hordhatjuk őket.

Anthropologie - Belinda Kazanci

Anthropologie – Belinda Kazanci 188 $

Non Plusz

Non Plusz 22 900 Ft

Ezt már láttad?