Bridgerton-színek a divatban – hódítanak a pasztellárnyalatok

2021. január 20. |

A Bridgerton család sorozat pasztellszínei a hétköznapokban is gyönyörűen mutatnak, kár kihagyni őket az outfitekből.

A Bridgerton család ügyes-bajos dolgai teljesen felforgatták az elmúlt heteket, kellett már, mint egy falat kenyér, hogy egy történelmi fantasysorozat romantikus évődéseit nézve kikapcsoljunk, és ne a hétköznapok nehézségein kattogjunk.

A sorozat pedig nemcsak a lelki világunknak tett jót, de látványát tekintve is nézők millióinak nyerte el a tetszését (nem, most nem Regé-Jean Page-re gondolunk): a kosztümök finomsága, a lágy színek mesés elegyet alkotnak még akkor is, ha tudjuk, sok esetben távol áll tőlük a korhűség.

A netes keresések egy csapásra megsokasodtak minden iránt, ami követi a romantikusan pasztell vonalat, mi is bemutatunk nektek néhány tippet rá, miként csempészhetitek bele a hűvös hétköznapokba a Bridgerton-színeket.

Bridgerton pasztell színek

  • Elég például, ha csak a felsőnk készül lenge anyagból, amely fölé vehetünk egy szép mellényt, amíg az időjárás megköveteli.
  • A műbőr ruhák továbbra is divatban maradnak, ráadásul színes (értsd, nem fekete) változataikkal is sok helyütt találkozhatunk. Válassz egy púderszínű nadrágot vagy szoknyát, nagyon mutatós lesz a lágy szín és a karakteres anyag együttese.
  • Az olyan kiegészítők is kapóra jöhetnek, mint egy gyönyörű pasztelltáska vagy egy vajpuha kesztyű.
  • Persze az ékszerekről sem érdemes megfeledkezni, a sorozatban is számos gyönyörű darabot láthatunk. A kifinomultság jegyében válasszunk filigrán, de aprólékosan kidolgozott, kövekkel ékesített darabokat.

PDPaola Euphoria fülbevaló 20 817 Ft

Mara Hoffmann x LG Electronics – Net-a-porter 385 €

Parfois 6995 Ft

Furla 72 600 Ft

Sportmax 232 890 Ft

H&M 4995 Ft

Mango 8995 Ft

Louis Vuitton – ár kérésre

Pécsi Kesztyű – 19 900 Ft

Zara 15 995 Ft

A film nem csak a divatra van hatással!

Szólj hozzá te is!

Még több Divat