Melyik Bridgerton-karakter lennél a csillagjegyed szerint?

2021. január 17.
Ha te is imádtad a Netflix legújabb sikersorozatát, akkor ne habozz, derítsd ki, melyik Bridgerton-szereplő lennél a csillagjegyed szerint.

bridgerton-kek-wedgewood-lakberendezes

Kos – Portia Featherington

A Kos híres a versenyszelleméről, csak úgy mint, Portia Featherington. Portia azt szeretné, hogy  gyerekeinek a lehető legjobb élete legyen, még akkor is, ha ezért másokon kell átgázolnia. A Kos is gyakran választ hasonló taktikát annak érdekében, hogy győzhessen, vagy hogy álmai valóssággá válhassanak. Imádnak elsők lenni, még akkor is, ha ezzel másoknak fájdalmat okoznak.

Bika – Anthony Bridgerton

Anthony Bridgertonhoz hasonlóan a Bikák is hedionisták, akik bármiféle szégyenérzet nélkül képesek élvezni az életet. Ráadásul valódi Casanovák is, elbővülő viselkedésükkel bárkit le tudnak venni a lábukról. A Bikák biztosan élvezettel figyelték, hogy miként flörtölte át magát Anthony Bridgerton a sorozat első évadán, és lehet, hogy el is lestek tőle egy-két tippet.

Ikrek – Lady Whistledown

Az Ikrek élnek-halnak a pletykákért és botrányokért – főleg, ha ők robbanthatják ki őket. Lady Whistledown a sorozat elbeszélőjeként nagy élvezettel osztja meg a környezete minden titkát, a karaktere pedig emlékeztethet bennünket arra, hogy a lebukás elkerülése végett a legnagyobb botrányt is érdemes negédes mázba csomagolni.  

Ezt olvastad már?

Rák – Violet Bridgerton

Sem Violet Bridgerton, sem a Rákok nem engedik, hogy bárki is packázzon a családjukkal. Bármi áron megvédik a szeretteiket, és mindent megtesznek annak érdekében is, hogy családtagjaik ne térjenek le a helyes útról. Arra vágynak, hogy szeretteik boldogságot és szerelmet találjanak.

Oroszlán – Charlotte királynő

Charlotte királynő imádja a drámát, amibe akarva vagy akaratlanul az Oroszlánok is folyton belekeverednek. Azt viszont nem szereti, ha arcátlanul beszélnek róla, elvárja a tiszteletet – ezzel pedig az Oroszlánok is azonosulni tudnak. Sem az Oroszlánok, sem a királynő nem bánja a hírnevet, és nagyon is élvezik, ha elismerik értékeiket.

Szűz – Penelope Featherington

A Szüzek nem szeretnek a figyelem középpontjában lenni, inkább csak a háttérből szemlélik a  történéseket. Penelope Featherington, mint minden Szűz, szereti elemezni a dolgokat, így próbálja megérteni családját is és az őt körbevevő világot. Kerüli a reflektorfényt, de szemmel tartaja a dolgokat. Pont, mint egy tipikus Szűz.

Mérleg – Marina Thompson

Ha szerelemről van szó, soha ne becsülj alá egy Mérleget – vagy Marina Thompsont. Mindketten keményen fognak dolgozni, hogy törekvéseiket sikerre vigyék. Marina nagyon szeretne férjet találni, hogy elkerülhesse a terhességét övező pletykákat. Mint minden Mérleg, természetesen ő is hisz az igaz szerelemben.

Skorpió – Simon Bassett

A Skorpiók könnyen azonosulni tudnak Simon Bassett dögös és érzéki karakterével. De magukra ismernek a férfi eltökéltségében is, és abban, hogy mindent megtesz céljának eléréséért. Simonhoz hasonlóan a Skorpiók is nagyon szenvedélyesek és érzelmesek. Fontos számukra a tisztességesség, és ha kell, harcolni fognak az igazukért.

Nyilas – Colin Bridgerton

Csak úgy, mint Colin Bridgerton, a Nyilasok is természetükből fakadóan meglehetősen merészek. Gyakran találják magukat kalandos és szórakoztató helyzetekben. A humor, a lovagiasság és a pozitív gondolkodás a személyiségük fontos jellemzői. Colinra és a Nyilasokra is igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymás, hajlamosak tehát olyanba beleszeretni, aki első látásra egyáltalán nem illene hozzájuk.

Bak – Lady Danbury

Lehet, hogy kívül kemény, mint a kő, de valójában aranyszíve van, mint egy igazi Baknak. Lady Danbury annak idején megvédte Simont a bántalmazó apjától, apja halála után pedig évekig mellette ált. Egyenes jelleme sokaknak ijesztő lehet, de ez segít neki megküzdeni a nehézségekkel.

Vízöntő – Eloise Bridgerton

A Vízöntők hajlamosak lázadni a világ normái ellen, és ezt teszi Eloise Bridgerton is, aki mindig a saját szabályai szerint játszik. Éles eszének köszönhetően képes lesz elérni céljait, még akkor is, ha ezeket a célokat a családja nem nézi jó szemmel.

Halak – Daphne Bridgerton

Nem azt mondjuk, hogy minden Halak olyan naiv és megbízható, mint amilyennek Daphne Bridgerton tűnik a Bridgerton első epizódjai alatt. De hajlamosak arra, hogy csak a legjobbat lássák meg másokban. A Halak is hajlamos hinni a meseszerű happy endben, amire a sorozat elején Daphne Bridgerton is oly nagyon vágyakozik.

Olvass tovább!

Forrás: oprahmag.com

Fotó: Imdb