A legtrendibb műszőrme kabát háromféle stílushoz

2021. január 27.
A téli kabátok királynője a műszőrme bunda, mutatjuk, mennyi különféle stílusban tudjátok viselni.

A műszőrme kabátot tudni kell viselni. Nem olyan, mint egy steppelt maxikabát, amibe láthatatlanná csomagoljuk magunkat, míg a célállomásra érünk. Egy bunda vonzza a tekinteteket, lapul benne glamúr és drámaiság akkor is, ha sportcipőt húzunk hozzá. Ezért is fontos, hogy átgondoljuk hozzá szettünket, hiszem az utcán a show-t a bundánk viszi el.

Jolly joker megoldás, ha talpig feketébe bújunk, így viszonylag széles színskáláját lefedjük a műszőrme kabátoknak, amelyek érvényesülni tudnak. Ettől még nem kell unalmas szettre gondolni (bár egy vérbeli feketeruha-rajongó ennek már gondolatától is felhördülne), jöhetnek akár a műbőr rucik, a fénylő fekete combcsizmák vagy egy puha, kötött miniruha.

muszorme-kabat-fekete-szettel

Ugyanígy a bézsek, natúr színű szettek is remek hátteret biztosítanak, a monokróm öltözködés pedig a bundák esetén abszolút divatos, így a barnás árnyalatúakkal szuperelegáns lehet az összhatás.

muszorme-kabat-bezs-szettel

Nem csak a ruhákra, a lábbelikre is érdemes figyelni, ha bundát viselünk. Egy ilyen látványos darabhoz dukál a színeiben passzoló, formás magas sarkú csizma, de ugyanígy egy karakteres fűzős bakancs vagy sneaker is jól párosítható hozzá. Alapdarabunk, a farmer esetén is csak a konkrét fazon dönti el, milyen irányba vihetjük el a szettet, rockosan vagány, extrán nőies vagy sikkes casual egyaránt lehet, bundánk csodásan megkoronázza majd a látványt.

muszorme-kabat-farmerrel

Talán pár éve még elképzelhetetlen lett volna, de mára elfogadott utcai viseletté vált pamutmelegítővel is hordani egy bundát, akár beanie-vel és sneakerrel megspékelve. Na nem akármilyen kitérdesett mackóval, előnyt élveznek a puha anyagú szettek, a lágy színek, jó minőségű anyagok – ha már otthoni viselet, legalább legyen egy bundához mérve is igényes.

muszorme-kabat-melegitovel

Persze egy műszőrme kabátot ennél még jóval több variációban is viselhetünk, nem esett szó az élénk színek mesteri kombinációjáról, vagy arról, mennyit változtathat az összképen egy karakteres öv. A legegyszerűbb szett látványát is az egekbe tudja tolni egy szép bunda, de ne feledjük, egyszer le kell venni, működjön a szerelésünk önmagában is.

muszorme-kabat-divat

Lesd el a divatot

Ezerarcú bundánkat számtalan stílusban viselhetjük, mutatunk is rá példát, miként tudjátok vagány hétköznapi, elegáns és mackós módon viselni ugyanazt a darabot.

bakancsos-szett bundával

Bunda Mango 19 995 Ft / Fémszálas kötött pulóver Max&Co 71 000 Ft / Bakancs Karl Lagerfeld 295 € / Szürke farmer Massimo Dutti 19 995 Ft / Szegecses táska Zara 8 995 Ft

muszorme-kabat-elegans-ruhaval

Bunda Mango 19 995 Ft / Óarany színű ingruha Boss – Hugo Boss ár kérésre / Fényes bőrtáska  Furla 142 000 Ft / White Queen fülbevaló Ilyés Juli 49 000 Ft / Alma magas sarkú cipő REKAVAGO 99 900 Ft

muszorme-szett-melegitovel

Bunda Mango 19 995 Ft / Gyapjúkeverék jogger H&M 6 495 Ft / Variálható kocka táska Vengru 72 900 Ft / Kötött pulóver H&M 8 995 Ft / Sneaker The Hoff Brand – The Shortlist Studio 38 990 Ft

Fotók: Getty Images

Olvass tovább!