8 extrán gyönyörű pulóver, mert messze még a tél vége

2021. január 07.
Kötött pulóverből sosem elég. Hiába a gyönyörű blúzok és lezser pólók, ősztől tavaszig a puha pulcsik azok, amikbe a legszívesebben bújunk.

Didergősök megmentője, a téli hónapok alapdarabja a kötött pulóver, amiből úgy tűnhet, sosincs elég. A megállapítás értékét január megérkezése sem csökkenti, távol még a húsz fok, lesz alkalmunk bőven kiélvezni, ha mostanság szerzünk be egy-egy új darabot. Ehhez adunk most néhány tippet, lesz köztük, amelyet már a kötésminta is széppé tesz, és olyan is, ami színeitől különleges.

Kötött pulóverek a kifutókon

Dolce & Gabbana
4 fotó megtekintése

Így válassz kötött pulóvert!

Bármilyen stílusú pulcsit is keresel, néhány dologra érdemes figyelned a kiválasztásánál, ha sokáig szeretnéd élvezni a puhaságát:

  • Mindig nézd meg az anyagösszetételt, és ezzel kapcsolatosan azt, hogyan tisztítható a pulóver. Sok csak kézzel mosható hideg vízben, és ajánlott fektetve szárítani, máskülönben csúnyán összemehet vagy kinyúlhat.
  • Valódi gyapjúpulóvernél pláne ügyelj a mosásra, a mosószerre. Ne csavard, ne centrifugázd őket, a vizet inkább csak nyomkodd ki belőle. Jó szolgálatot tehet például, ha vastag törölköző közé teszed, és azzal végzed a műveletet.
  • Ha picit bökős anyagú a pulcsi, próbáld ki, hogy hajbalzsammal öblíted át, és állítólag az is segít, ha pár órára a fagyasztóba teszed (szárazon, zacskózva).
  • Adj a minőségre! Sajnos sok helyen belefuthatunk olyan darabokba, amik már a próbafülkében is nyúlnak és indokolatlan bolyhocskák vannak rajtuk itt-ott. Bár csábító lehet a leárazás, vagy az alapjáraton is kedvező ár, ezeket inkább hagyjuk, és válasszunk helyettük egy, de annál jobb minőségű pulóvert, amit valóban sokáig, örömmel tudunk viselni.

Zara

Zara libás pulóver, 9995 Ft

Max&Co.

Max&Co. csavart mintás pulóver, 46340 Ft

H&M

H&M garbópulóver, 11 995 Ft

Scotch & Soda

Scotch & Soda csíkos pulóver, 90,97 €

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger kockás pulóver, 119 €

Sportmax

Sportmax kimonó ujjú pulóver, 156 534 Ft

Mango

Mango V-nyakú pulóver, 4995 Ft

Escada

Escada gyapjúkeverék pulóver, 599 €

Ezt már láttad?