Matthew Perry jótékonysági Jóbarátok-kollekcióját és új menyasszonyát is bemutatta

2020. december 08.
Nem elég, hogy Jóbarátok témájú ruhakollekciót dobott piacra Matthew Perry, amelynek bevételéből a koronavírus-járvány áldozatait támogató szervezeteknek adományoz, a sorozat Chandler Bingje megmutatta közel húsz évvel fiatalabb menyasszonyát is, aki természetesen az új kollekció darabjait viselte.

Az 51 éves színész még sohasem mutatta meg a nyilvánosságnak 29 éves menyasszonyát, Molly Hurwitzet. Most jó oka volt rá, hogy végre képeket posztolt az irodalmi menedzser menyasszonyával, akivel már évek óta egy párt alkotnak: Hurwitz volt a modellje Matthew Perry új, Jóbarátok témájú jótékonysági ruhakollekciójának. 

matthew-perry-jobaratok-kollekcio-jotekonysag-menyasszony

A képen Hurwitz egy fekete pólót visel, amelyen a Chandler védjegyének számító szarkasztikus humorral megfogalmazott mondat olvasható: „Could this BE any more of a t-shirt?” A színész szerencsére biztosít mindenkit arról a képhez fűzött megjegyzésben, hogy senkinek sem kell így pózolnia a pólóban, de persze ha szeretne, ne fogja vissza magát. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Mattew Perry nemrégiben jelentette be, hogy eljegyezték egymást Molly Hurwitzcal, akivel 2018-ban kezdtek randevúzni. Hurwitz számos alkalommal posztolt közösségi oldalára párkapcsolatukról az elmúlt években, ám ezúttal Perry tett így, ő most először. A színész úgy tűnik, belejött a szerelméről való posztolgatásba, mert az elsőt egy második kép is követte, amely szintén a Jóbarátok-kollekció egyik darabját, ezúttal egy baseballsapkát népszerűsített.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

A pár ismerősei szerint a kezdetektől nagyon erős kapocs volt Matthew Perry és Hurwitz között. A nő a mélypontokon is támogatta a színészt, aki nagyra értékeli, hogy Hurwitz az élete része, ezért is tartotta fontosnak, hogy új szintre emelje kapcsolatukat az eljegyzéssel.

Olvastad már?

Forrás: ET Online
Fotó: Instagram, Getty Images