Csodás, merinói gyapjúból kötött magyar gyerekholmi tör ki a nemzetközi piacra

2021. február 11.
A BOO STUDIO-t Kele Ildikó és Lebó Eszter hívta életre 2020-ban, a saját szüleiktől és nagyszüleiktől kapott tudást, törődést és szeretetet tovább örökítve a márkába. A termékpaletta kötött baba- és felnőttruha-kiegészítőkből áll, amelyek 100%-ban merinói gyapjúból készültek. Már többek közt Angliából, Franciaországból, Németországból és Svájcból is vannak megrendeléseik.

A BOO STUDIO termékpalettáján babatakaró, babasapka, sál és a felnőttek számára sapka is található. A kötött kiegészítők különlegessége, hogy egy Magyarországon kevésbé ismert anyagból, merinói gyapjúból készültek – az eredetileg Új-Zélandról származó, ma már a világ több részén tenyésztett merinói juhok gyapja arról ismert, hogy a változatos időjárási viszonyoknak köszönhetően lágy és finom szálú, az ebből készülő szövet pedig puha, meleg, hőszigetelő képessége kiváló, biológiailag lebomló, rendkívül tartós, antibakteriális és minden egyes szála lélegzik. Mindezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az antiallergén merinói gyapjú a babák érzékeny bőrének is tökéletesen megfelel.

boo-studio-magyar-divat

Kele Ildikó és Lebó Eszter már barátságuk kezdetén tudták, hogy közösen létre fognak hozni valamit. Ildikó régóta foglalkozik kötéssel, az ő perfekcionizmusa ölt testet a termékekben. Eszter anyukája pedig sikeres gyermekruhamárkát vezetett a ’90-es években, így első kézből tanulhatta ki a szakma fortélyait, és ezt a tudást továbbvíve egyengeti a BOO STUDIO útját, amelynek minden egyes darabja tartalmaz egy szeletet abból a törődésből és feltétlen szeretetből, amit a két alapító otthonról magával hozott.

boo-studio-magyar-divat

Fotó: BOO STUDIO

Olvass tovább!