A stylistok szerint ez a 11 dolog biztosan trendi lesz 2021-ben

2021. január 05.
Földszínek, széles talp és oversized felsők: bár a karantánszettektől búcsút veszünk, a kényelemről nem mondunk le 2021-ben.

1. A magasderekú nadrág nemcsak a nők körében felkapott darab, idén a férfiakon is viszontlátjuk azokat, az ‘50-es, ‘60-as évek szabásmintája ugyanis nemcsak magasít, de karcsúsít is.

magas derekú nadrág
2. A válltöméssel, látványos fodrokkal, mandzsettákkal ellátott oversized ingujjak a ‘80-as éveket idézik meg újra.

bő ujjú ruha
3. A széles sarok és a vaskos talpkialakítás nemcsak a sport-, de az alkalmi cipőket is elérte. A loafer lesz az év nagy kedvence.

4. Idén nemcsak a nadrágok, de a felsők és a ruhák is lezserebb, bővebb szabásmintát kapnak. Előkerülnek az XXL pulóverek és az oversized ruhák.

5. Az elegáns és semleges fekete, illetve szürke helyett a földszínekre szavazunk idén, a rozsdavörös, mustársárga és mélybarna lesznek az igazán nagy kedvencek.

oversized felső

6. Nyáron olyan selyem vagy sportmelltartókat választunk, amelyek bátran kivillanhatnak a felső alól.

melltartó

7. Az újév nemcsak a földszíneket, de a pinket is divatba hozza: a visszafogott pasztellárnyalattól kezdve egészen a neonig, bármi megengedett lesz.

rózsaszín szett

8. A shacket néven elhíresült kabát ugyancsak 2021 nagy slágere lesz. A kissé túlméretes ing-dzseki hibrid praktikus volta miatt nagy kedvenc: könnyedebb, mint egy kabát, de vastagabb, mint egy ing.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Online Boutique✨ (@shopxochristy) által megosztott bejegyzés

9. A játszós ruhát bár már nagyon szeretnék levenni, a kényelemről idén sem mondunk le, a puha, kényelmes kötött és bordázott pulóverek és kardigánok továbbra is divatban maradnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Figtny (@figtny) által megosztott bejegyzés

10. A kényelem a lábbeliknél is fontos szempont marad, így jön divatba újra a platformtalp és sarokkialakítás.

11. A velúr tréningruhát Kim Kardashian és Paris Hilton már egy ideje népszerűsíti, de igazán nagy trend 2021-ben lesz – sőt előszeretettel hordjuk azok selyem, szatén vagy kötött anyagú változatát is.

Forrás: Insider

Olvass tovább!