Kaia Gerber visszahozza a divatba az oversize blézert

2021. március 03.
2021 új hype-ja a túlméretes blézer lesz, aminek viseletét Kaia Gerber fejlesztette tökélyre. Mutatjuk, ő hogyan hordja az oversized darabot.

A szupermodell bár nem bonyolítja túl a szettjeit, mégis nők tucatjai koppintják, hiszen vagány összeállításaival a hétköznapok embere is azonosulni tud. A fiatal modell megjelenése egyszerre feminin és férfias, hétköznapi és alkalmi, szokatlan és nem túlgondolt.

Az őrült rajongót játszó Kaia Gerber tavaly mutatta meg első Alexander McQueen blézerét, és bebizonyította, hogy mit takar a ‘80-as évek power dressing remake-je: a méretes szabásminta, a bátor válltömések határozott fellépést kölcsönöztek az embernek, a férfiak uralta világban ezekkel az eszközökkel a nők is hozzájutottak ahhoz a magabiztos külsőhöz, ami az érvényesüléshez kellett. Ám míg régebben nadrág nélkül nem volt blézer, addig 2021-ben az oversized (avagy a boyfriend) felsőrész már önmagában tökéletesen elegendő – igazán nagyot pedig akkor szól a ruhadarab, ha az second-hand, retró, egyszóval fenntartható, mert ma ez a trendiség mércéje.

Kattints a képre, és nézd meg a galériát!

9 fotó megtekintése

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!