Dua Lipa modern Marie Antoinette-ként a vörös szőnyegen

2021. május 14.
Dua Lipa a 2021-es BRIT Awards zenei díjátadón viselte ezt a különleges Vivienne Westwood ruhakölteményt. Nemcsak a 18. századi francia stílusikont, Marie Antoinette királynét idézte meg, de belecsempészett némi Amy Winehouse-stílust is.

A BRIT Awards díjátadó vörös szőnyegén az énekesnő egy fűzős, aszimmetrikus uszályú miniruhát viselt, nem csoda, hogy fel is került az összes legjobban öltözött listára. Marie Antoinette szellemiségét megidézve (némi Amy Winehouse felütéssel) Dua Lipa egy személyre szabott Vivienne Westwood ruhakölteményt viselt gyöngychokerrel, combharisnyával és az ikonikus, fűzős Westwood platformcipővel.

dua-lipa-brit-awards-dijatado-vivienne-westwood-divat-ruha-sztar-marie-antoinette-amy-winehouse-voros-szonyeg-legjobban-oltozotott

Az énekesnő magas, tupírozott hajkorona mellett döntött, két tinccsel keretezve arcát. A sminkjén az erős, halántékig felcsúszó rózsaszín pirosító és rózsás szemhéjsmink dominált, ami a ruha piros hálórétegét jobban kiemelte.

Az utóbbi években a világ egyik legsikeresebb fiatal énekesnőjének titulált Lipának és Lorenzo Posocco stylistnak számos emlékezetes divatpillanatot köszönhetünk. Jól áll neki egy geometrikus Armani, egy Versace biciklis nadrág is, nemrégiben a Grammy-díjátadón pedig káprázatos volt kristályokkal kirakott rózsaszín Versace ruhájában. Ennyi lélegzetelállító szett után meg sem lepődünk, hogy már divatikonként tekintenek rá.

dua-lipa-brit-awards-dijatado-vivienne-westwood-divat-ruha-sztar-marie-antoinette-amy-winehouse-voros-szonyeg-legjobban-oltozott

Szerző: Pantócsik Adrienn, a Central Médiaakadémia hallgatója Fotó: Getty Images Forrás: Harper’s Bazaar

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!