Ezek voltak Dua Lipa heti „munkaruhái”

2021. március 19.
A Grammy hetén Dua Lipa megmutatta, hogyan számolt le a melegítővel, és milyen vidám szettekben „ment munkába”.

A Grammy hetén az énekesnő folyamatosan úton volt, ráadásul egy reklámvideót is forgatott, így minden nap újabb szettekben hagyta el otthonát – aminek kimondottan örült. Karantén idején azon kapta magát, hogy nem törődik az öltözködésével, legtöbbször csak egy melegítőbe bújik bele, ám amikor egyre többször kellett munka ügyben a kanapéról bejelentkeznie, elhatározta, újra csinosan mutatkozik. Kitalált magának egy fix reggeli rutint – és úgy döntött, minden egyes napra „normális” napként tekint. Az új menetrendben az öltözködés is újra helyet kapott, és megígérte magának, nem hagyja, hogy újra rabul ejtsék a melegítői.

Ahogy a heti szettjeiből is átjön, Dua Lipa nagyon szeret a különböző színekkel és a formákkal kísérletezni, ami megadja az alaphangot az optimizmusának. Mutatjuk, milyen összeállításokat talált ki magának a hétre – a varázslatos Grammy-szettjén túl. 

Bordó-fekete bőrszettjét a Courrèges-nél szerezte be, pöttyös Alessandra Rich ruháját Bottega Veneta bakanccsal kombinálta. Lila Versace cipőjéhez Ashley Williams kardigánt és Levi’s farmert választott, míg a tutti frutti összeállítás Marshall Columbia, a fukszia cipő pedig Jimmy Choo tervezése.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DUA LIPA (@dualipa) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DUA LIPA (@dualipa) által megosztott bejegyzés

Forrás: Vogue Fotó: Instagram

Olvasd el ezt is!