Ezt a lila Balmain ruhát imádja most a fél világháló

2021. május 14.
A május 11-én megrendezett 2021-es BRIT Awards vörös szőnyege bár bőven okozott meglepetést, egy lila Balmain ruha azonban határozottan elvitte a show-t.

Nem kérdés, Rina Sawayama japán–brit énekesnő-dalszövegíró volt az egyik legüdébb színfolt a Londonban megrendezett BRIT Awards díjkiosztón, Olivier Rousteing tervezte ruhája ugyanis felért egy műalkotással. A Balmain ruha a 2019-es tavaszi couture kollekció egyik darabja volt, aminek kialakítása úgy hat, akár egy vízesés.

Rina Sawayama

Az énekesnő megjelenését Jordan Kelsey stylist álmodta meg, aki a meseszép Balmain ruhát Bulgari ékszerekkel és PVC-sarokkal ellátott Jimmy Choo cipővel koronázta meg. Utóbbi kapcsán sokan nem tudták nem meglátni a Hamupipőke párhuzamot.

Rina Sawayama

A BRIT Awards a Brit Hanglemezgyártók Szövetségének éves díjátadója, a rövidítés pedig annyit tesz, hogy: British Record Industry Trusts Show. Az első BRITs-et 1977-ben tartották, az 1990-es években pedig a legizgalmasabb események között tartották számon, nem nagyon lehetett ugyanis tudni, éppen milyen fordulatot hoz a show. A gála történetében Robbie Williams tartja a legtöbb elnyert díj rekordját: tizenhármat önálló előadóként, ötöt pedig a Take That tagjaként nyert el. Őt követi Adele kilenc díjjal.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!