Ezek voltak a leginkább zavarbaejtő pillanatok a vörös szőnyegen

2020. szeptember 14.
Azt gondolhatnánk, hogy a csillogó hollywoodi gálákon minden sztár arra törekszik, hogy mind megjelenése, mind viselkedése kifogástalan legyen... Nos, ez közel sincs így. Az elmúlt években több botrányos pillanatnak is szemtanúi lehettünk, a következőkben ezekből válogattunk.

Angelina Jolie vérfertőző csókja

Lehet, hogy nem emlékszel már rá, pedig a Brangelina-botrány előtt is volt élet, de még milyen. 2000-ben, amikor Brad Pitt még Jennifer Anistonnal alkotott tökéletes hollywoodi álompárt, Jolie azzal borzolta a kedélyeket, hogy az Oscar-gálán, a köszönőbeszédében kijelentette, hogy szerelmes a bátyjába, majd, hogy mindezt bizonyítsa, a kamerák előtt le is smárolta.

A színésznő később azzal magyarázta a dolgot, hogy nagy volt rajta az érzelmi nyomás, mert aznap látogatták meg a petefészekrákkal diagnosztizált édesanyjukat a kórházban. A vérfertőző csók azonban nem egyszeri dolog volt, néhány héttel korábban, a Golden Globe-gálán is kicsit túl közel került a testvéréhez.

angelina_jolie

Lady Gaga húsruhája

Ki tudná elfelejteni Lady Gaga húsruháját, amit a 2010-es MTV VMA-díjátadón viselt. Az énekesnő megjelenése enyhén szólva is botrányosra sikerült, és igencsak megosztotta az embereket. Rengeteg állatjogi aktivista háborodott fel – valljuk be, teljesen jogosan – Gaga outfitjén, miközben a Time magazin 2010 legnagyobb divatszenzációjának nevezte.

Később egy interjúban Gaga elmagyarázta, hogy a ruhájával nem a vegetáriánusokat vagy vegánokat szerette volna betámadni, hanem így fejezte ki tiltakozását a homoszexuálisokat az Amerikai Egyesült Államok haderejéből kirekesztő, úgynevezett „ne kérdezd, ne mondd” (don’t-ask-don’t-tell) szabállyal szemben.

Ezt olvastad már?

John Travolta viszonzatlan csókja

A jelenetből mémek százai születtek, nem véletlenül… Egészen szürreális volt végignézni, ahogy a 2015-ös Oscar-gálán Jonh Travolta hátulról odaoson Scarlett Johansssonhoz, majd átkarolja, és állon csókolja. Bár a képek alapján a színésznő nem igazán tudott mit kezdeni a helyzettel, később azt nyilatkozta, hogy semmi furcsa vagy illetlen nem volt Travolta viselkedésében, csak a fotók adták vissza rosszul a pillanatot.

John-Travolta-scarlett-johansson

Amy Schumer elvágódott Kim Kardashian és Kanye West előtt

Amy Schumer mindig vevő egy jó kis tréfára, ezt pedig be is bizonyította 2015-ben a Time magazin gáláján. Mikor Kim Kardashian és Kanye West vonult végig a vörös szőnyegen, a színésznő fogta magát, és hasra esett előttük. De ez még nem volt elég, a jelenet után Schumer odament a párhoz, hogy bocsánatot kérjen, mondván, hogy ilyen híres emberek között mindig ügyetlenül viselkedik… Mondanunk sem kell, hogy Kim és Kanye nem volt elragadtatva a dologtól.

amy-schumer

Olvass tovább!

Forrás: marieclaire.com.au

Fotó: Getty Images, Profi media