Férfiaknak tervezett eljegyzési gyűrűt a Tiffany & Co

2021. május 18.
A 184 éves luxus ékszermárka történetében most először terveztek eljegyzési gyűrűt férfiaknak, ugyanis hatalmas volt ezekre az ékszerekre a kereslet.

A férfi eljegyzésigyűrű-kollekció megszületését a hatalmas kereslet indokolta, ugyanis rengetegen szerettek volna férfiaknak tervezett eljegyzési gyűrűt vásárolni a híres amerikai márkától, ahol köztudottan a világ legszebb – eddig csak nők számára megálmodott – eljegyzési gyűrűk készülnek. (A Lyst keresőportál 2019-es adatai is ezt igazolják, a férfi eljegyzési gyűrűkre mintegy 66 százalékkal ugrott meg a keresések száma 2018-hoz képest.)

Bár az eljegyzési gyűrűk az LMBTQ+ párok körében a legkeresettebb, egyre több hetero férfi hord ilyet, hiszen egyre több nő veszi a bátorságot, hogy eljegyezze a pasiját. Ed Sheeran eljegyzési gyűrűjét például feleségi, Cherry Seaborn tervezte, míg Michael Bublé eljegyzési karkötőt kapott feleségétől, Luisana Lopilatótól.

tiffany

A parfümbizniszben is debütáló Tiffany & Co New York-i üzletében májustól kaphatók a gyűrűk, amik az alapítóról, Charles Lewis Tiffanyról kapták a nevüket. A gyűrűk platina- vagy titánfoglalattal és akár ötkarátos gyémánttal készülnek.

Forrás: CNN Fotó: Tiffany

Olvasd el ezt is!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!