Ezek voltak a sztárvilág legdrágább eljegyzési gyűrűi

2021. január 08.
A gyémánt a nő legjobb barátja... Legalábbis Hollywoodban. Az alábbi gyűrűkre természetesen egyik híresség se tudott nemet mondani.

Mariah Carey

Mariah-Carey-eljegyzesi-gyuru

2016-ban David Packer egy 100 millió dolláros (majdnem 3 milliárd forintos), 35 karátos gyémántgyűrűvel kérte meg Mariah Carey kezét. A pár 7 hónappal később szakított, 2018-ban pedig az infromációk szerint az énekesnő túladott az ékszeren.

Elizabeth Taylor

Elizabeth-Taylor-eljegyzesi-gyuru

Elizabeth Taylor nyolcszor ment férjhez, a legdrágább gyűrűjét azonban valójában nem is eljegyzésre kapta. Richard Burtonnel már négy éve házasok voltak, amikor a férfi 1968-ban meglepte egy 33 karátos gyémátgyűrűvel. A színész akkoriban 307 ezer dollárt fizetett érte, ám ma már 8,8 millió dollárra, azaz 2,5 milliárd forinta becsülik az értékét.

Ezt olvastad már?

Beyoncé

Beyonce-eljegyzesi-gyuru

Beyoncét 2007-ben jegyezte el Jay-Z egy 18 karátos gyémángyűrűvel. Az ékszer értéke 5 millió dollár, ami nagyjából 1,4 milliárd forintnak felel meg.

Jennifer Lopez

Jennifer-Lopez-eljegyzesi-gyuru

Mivel már háromszor volt férjnél és ötször jegyezték el, Jennifer Lopeznek jó néhány eljegyzési gyűrű megfordult már az ujján – a legértékesebb azonban mind közül a legutóbbi volt, amit jelenlegi vőlegényétől, Alex Rodrigueztől kapott. Ez a 20 karátos gyémántgyűrű durván 4,5 millió dollárba, tehát 1,3 milliárd forintba került.

Grace Kelly

Grace-Kelly-eljegyzesi-gyuru

Grace Kelly színésznőt 1955-ben jegyezte el III. Rainer monacói herceg, egy nem akármilyen gyűrűvel. A herceg egy 12 karátos, 4,06 millió dollár, tehát nagyából 1 milliárd forint értékű Cartier gyémántgyűrűt húzott a színésznő ujjára.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images