5 alkalom, amikor Katalin hercegné pontosan úgy öltözött, mint Diana

2021. május 29.
Katalin hercegné ruhaválasztását mindig nagy figyelem övezi, így sosem marad észrevétlenül, ha öltözékét Vilmos herceg édesanyja, a néhai Diana inspirálja. Hoztunk is ötöt a sok közül!

Valószínűleg nem tévednek, akik úgy vélik, hogy Meghan Markle provokálni akarta az angol királyi családot, amikor az Oprah Winfreynek adott, nagy visszhangot kiváltó interjú alkalmával olyan ruhát viselt, amelyik kísértetiesen hasonlított Diana hercegnő öltözetére. Ráadásul nem is akármelyikre: valóban felfedezhető egyezés azzal a kosztümmel, amit Lady D a ’90-es évek elején viselt azon a tévéfelvételen, ami igencsak megingatta a Buckingham-palota jó hírét. Katalin hercegné is előszeretettel követi Diana stílusát, ő azonban azért tesz így, hogy tiszteletét fejezze ki Vilmos édesanyja iránt.

Diana hercegné és Kate Middleton stílusa nagyon hasonló

Ezen a fotón, ami 2006. december 15-én készült, Katalin hivatalosan még nem volt az angol királyi család tagja. Igaz, már együtt járt Vilmos herceggel, akinek érkezését várta édesanyjával. Diana, aki Katalin hercegné öltözetét inspirálta, 1993. február 29-én viselte ezt a piros kabátot fekete harisnyával, fekete cipővel és fekete táskával.

Diana hercegné és Kate Middleton stílusa nagyon hasonló

Amikor Katalin és Vilmos herceg kimondták a boldogító igent, a menyasszony ügyelt arra, hogy öltözékével megidézze Diana hercegnét, akit édesapja, John Spencer 1981. július 29-én kísért az oltár elé, hogy örök hűséget fogadjon Károly hercegnek. Katalin és Vilmos 2011. április 29-én kötött házasságot, az arát édesapja, Michael Middleton vezette az oltárhoz.

Diana hercegné és Kate Middleton stílusa nagyon hasonló

A dupla gombolású, álló gallérú rózsaszín kabát Diana hercegnőnek és Katalinnak is igazán jól állt: Diana 1983. június 27-én viselte egy Kanadában tett látogatás során. Katalin hercegné választása 2015. március 27-én esett erre a kabátra, amikor férjével a Stephen Lawrence Centre-be látogattak.

Diana Kate hasonlóság

Diana pöttyös ruhát viselt, amikor Károly herceg oldalán elhagyta a londoni St. Mary’s kórházat elsőszülött fiuk, Vilmos herceg érkezése után, 1982. június 22-én. Katalin hercegné is kék alapon apró pöttyös ruhába bújt, amikor 2013. július 23-án a fotósok elé állt Vilmos herceggel és első közös gyermekükkel, György herceggel, aki szintén a St. Mary’s kórházban született.

Diana Kate hasonlóság

Ebben a két fotóban sem csak a helyszín, azaz a londoni St. Mary’s kórház közös, hanem a két újdonsült anyuka ruhája: Diana hercegnét 1984. szeptember 17-én fotózták le piros ruhájában, karjában az újszülött Harry herceggel, Katalinról pedig 2018. április 23-án készült a kép, amikor férje, Vilmos kíséretében elhagyta a kórházat Lajos herceggel.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?