Amikor a naptej önmagában nem opció – UV szűrős ruhák divatja

2021. július 15.
Te viseltél már UV szűrős ruhát strandoláshoz?

Nem csak a napozás van a világon, sőt, a hegymagas UV-értékek mellett nem is javasolt, hogy reggeltől estig a napon aszalódjunk, nyaralás jeligére. Az aktív pihenés jegyében bérelhetünk SUP-ot, kipróbálhatjuk a wakeboardot vagy kenutúrára is indulhatunk – mindehhez elengedhetetlen a megfelelő fényvédelem, amire érdemes az UV szűrős ruhákat is bevetni.

A naptej többrétegben már ragad, a víz idővel lemossa rólunk, kérdés, egyáltalán megfelelően kentük be magunkat – mindezek miatt is létjogosultsága van az UV szűrős ruháknak, amik biztosabb védelmet nyújthatnak a káros napsugarak ellen. Egy gond van csak velük, nincs rájuk nyomva a divatosság pecsétje. Míg a gyerekre ráadjuk az UV szűrős strandruhát, hogy védjük érzékeny bőrét, mi magunk már kisebb lelkesedést mutatunk afelé, hogy szexi bikinifelsőnket egy hosszú ujjú pólóval fedjük el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mott50 (@mott50) által megosztott bejegyzés

Képmutatóak persze nem akarunk lenni, tökéletesen megértjük ezt a nézőpontot, de érdemes hozzátenni, számtalan olyan helyzet van, amikor érdemesebb lehet UV szűrős ruhára váltani a vízparton. Vízisportokhoz, de még a vizibiciklizéshez is jó ötlet felkapni egy ilyen felsőt, de strandruha helyett is viselhetjük

 

Helly Hansen

Helly Hansen 24 990 Ft

marmot-mountex

Marmot – Mountex 14 990 Ft

decathlon

Decathlon 3 990 Ft

cover

Tunic 165 $

mott50

Mila50 118 $

cover

Cover – netaporter.com 239 €

the-north-face

The North Face 89 $

swimzip

SwimZip 49 $

tchibo

Tchibo 8 995 Ft

windsurfing.hu 12 000 Ft

Nyitókép: Getty Images

Ezt olvastad már?