Kávézacc technológia növeli az UV-védelmet

2019. július 07.
A kávét immár nem csupán kortyolgatva élvezhetjük, hanem magunkon is viselhetjük. Ez mégis hogyan lehetséges? A Helly Hansen az S.Café kávézacc technológia alkalmazásával fejlesztette tovább ikonikus LIFA® Active Light szövetét, amely ennek köszönhetően immár 50 faktoros UV-védelemmel rendelkezik.

A magas teljesítményt nyújtó LIFA® Active Light szövet víztaszító tulajdonságának és nedvességelvezető szerkezetének köszönhetően bármely időjárási körülmény esetén szárazon tartja bőrünket. A LIFA® rostszálak és az S.Café kávézacc technológia ötvözésével jelentősen nő a nap elleni védelem, és mivel a kávézacc közvetlenül a LIFA® szövetbe épül be, így az mosáskor sem veszít tulajdonságaiból.

Az S.Café technológia a férfiak számára tervezett HH LIFA® Active Light Short Sleeve Polo, illetve a női W HH LIFA Active Light Short Sleeve Shirt felsőkben egyaránt megjelenik, amelyek ideális választásnak bizonyulnak tavaszi-nyári vitorlázás és sportolás esetén is. A pehelykönnyű felsők könnyen lélegeznek, éppen elegendő szigetelést biztosítanak, továbbá gyorsan száradó szerkezetüknek köszönhetően egész napos kényelemről gondoskodnak. A Helly Hansen LIFA® Active Light kollekció a márka széles aláöltöző kínálatának részeként 2019 tavaszától elérhető, amelyek sportolás közben éppúgy megállják a helyüket, mint egyszerű hétköznapi viseletként.

LIFA Active Light Polo és W LIFA Active Light Short Sleeve

  • Café® kávézacc technológia
  • 50 faktoros UV-védelem
  • Pehelykönnyű szigetelés
  • Kiváló nedvesség-elvezető tulajdonság
  • Gyorsan száradó külső szövet
  • Flatlock varrás a maximális kényelem érdekében

    Nyitófotó: Getty Images