Búcsúzunk a Je Suis Belle kultikus magyar márkától

2021. szeptember 07.
„Izgalmas, egyszerre örömteli és szomorú hírt kell most megosztanunk veletek. Az elmúlt több mint tizenöt év a Je Suis Belle életében tele volt kalanddal, kihívással. Fantasztikus élmény volt tervezőként és tulajdonosként végigélni ezt az utat” – kezdődik a márka búcsúlevele. 

„Igyekezetünk mindig töretlen volt. Megalkuvásoktól mentes, szabad alkotói műhelyt hoztunk létre, ahol sokkal inkább a kollektív önkifejezés és az összművészeti gondolkodás került előtérbe. Ezt mindig nagy boldogság volt megosztani veletek is. Az elmúlt másfél évben azonban, mint mindannyiunk életében, óriási változások történtek. A közös munka megszakadt, és úgy érezzük, eljött az ideje, hogy külön utakon folytassuk munkánkat” – írta sajtólevelében az egyik legsikeresebb magyar márka, a Je Suis Belle.

je-suis-belle-bucsu

Dalma és Tibi, a márka alkotói azt mondják, habár a Je Suis Belle mint név megszűnik, de kreatív erőiket, új projektjeiket tovább élvezheti majd a divatérzékeny közönség, ugyanis más platformokon, új köntösben, de a megszokott szellemiségben tovább fognak dolgozni.

je-suis-belle-bucsu

„Köszönjük nektek mindazt az inspirációt, támogatást, energiát, amellyel velünk együtt formáltátok, építettétek a Je Suis Belle vidám, merész, játékos karakterét. Reméljük, hogy egy-egy ruhában sokáig megőriztek minket emlékezetetekben!” – búcsúztak.

Mivel azt szeretnék, hogy ruhadarabjaik, kiegészítőik inkább a vásárlók életének aktív részeként, semmint a márka emléktárgyaiként maradjanak fent, ezért végkiárusítást rendeznek szeptember 30-ig az online store-jukban. Érdemes körülnézni, most jelentős kedvezménnyel vásárolhatunk az újabb és régebbi, archív darabok közül is.

Olvass tovább!