34 éves lett Blake Lively, akinek csodásan állnak a hercegnős ruhák

2021. augusztus 25.
A 34 éves Blake Livelyn minden hercegnős ruha úgy áll, mintha ráöntötték volna, és ami azt illeti, eddigi élete is mesébe illő: szemtelenül fiatalon lett sikeres színésznő, randizott Leonardo DiCaprióval, majd Ryan Reynolds felesége lett, és három kislány boldog anyukája.

Blake Lively 34 évvel ezelőtt, 1987. augusztus 25-én született. 20 éves volt, amikor megkapta A pletykafészek (Gossip Girl) sorozat egyik főszerepét, ám egy kis időre elbizonytalanodott, és majdnem visszautasította a páratlan lehetőséget. Azért habozott, hogy elvállalja-e Serena Van Der Woodsen karakterének megformálását, mert a továbbtanulásra akart koncentrálni a színjátszás helyett.

Blake Lively (barna bőrdzsekiben) és Leighton Meester A pletykafészek forgatásán

Blake Lively (barna bőrdzsekiben) és Leighton Meester A pletykafészek forgatásán

Szerencsére a produkció munkatársai nem hagyták, hogy elszalassza a kínálkozó alkalmat, így végül aláírta a szerződést. A Gossip Girl jelentette az igazi filmes karriere kezdetét, aminek köszönhetően férjét és gyermekei apját is megismerte: Ryan Reynoldsszal ugyanis, a Zöld lámpás című szuperhősfilm forgatásán találkozott, és azóta is boldog kapcsolatban élnek. A párnak remek a humorérzéke, gyakran heccelik egymást az Instagramon

5 gyönyörű ruha, amit Blake Lively viselt

A színésznő nem lámpalázas, amikor kíváncsi tekintetek kereszttüzében kell végigsétálnia a vörös szőnyegen, sőt a jelek szerint kifejezetten élvezi a szereplést. Ehhez minden bizonnyal az is hozzájárul, hogy a ruhaválasztást sosem bízza a véletlenre: mindig csodás ruhakölteményekben jelenik meg.

Ezt a vállat szabadon hagyó, az ötvenes évek stílusára emlékeztető fekete-fehér Gucci Premiére ruhát, ami kiemelte tökéletes alakját, 2014-ben viselte a cannes-i filmfesztiválon, Ryan Reynolds filmjének, A fogolynak (The Captive) a bemutatóján. Blake selyemből készült ruhája lágy esésű szoknyarésszel és hosszú uszállyal készült.

34 éves lett Blake Lively, akinek a legjobban állnak a hercegnős ruhák Hollywoodban

Nem csoda, hogy sokak szerint Blake az igazi női elegancia modern megtestesítője. Amikor 2016-ban, második kislányával várandósan sétált végig a vörös szőnyegen Cannes-ban a Café Society című film bemutatója alkalmából, egy kristályokkal kirakott, gömbölyödő pocakját kiemelő, kék Versace ruhát viselt. Ugye, milyen remekül állt neki?

34 éves lett Blake Lively, akinek a legjobban állnak a hercegnős ruhák Hollywoodban

A világhírű ismertséget hozó Gossip Girlben – melynek forgatásán szerettek egymásba Penn Badgleyvel, akivel szakításuk után is remekül tudtak együtt dolgozni – számtalan olyan ruhát viselt, amit bármikor elfogadnánk. Ezek közül sokak kedvence ez a fahéjszínű, selyemmel kombinált csipkeruha, amit Zuhair Murad tervezett. A Blake által megformált Serena Van Der Woodsen A pletykafészek negyedik évadában hordta ezt a szemet gyönyörködtető kreációt. 

34 éves lett Blake Lively, akinek a legjobban állnak a hercegnős ruhák Hollywoodban

Ma már nemcsak a tervezők, hanem a közönség számára is nyilvánvalóvá vált, hogy Blake kisugárzásának köszönhetően csodásan állnak rajta az elegáns ruhák. Amikor meghívást kap egy eseményre, a résztvevők közül sokan izgatottan várják, milyen öltözékben tűnik majd fel. Nos, a 2018-as MET-gála vendégeinek garantáltan elállt a lélegzete, amikor Blake színre lépett ebben a barokk stílusú Versace modellben. Az aranyszálakkal és drágakövekkel ékesített uszályos ruha aprólékos munkát igénylő elkészítése több mint 600 órán át tartott.

34 éves lett Blake Lively, akinek a legjobban állnak a hercegnős ruhák Hollywoodban

Blake néhány évvel ezelőtt szeretett bele az öltönyök viselésébe, ami nem meglepő, hiszen ezekben a darabokban is remekül fest. Az Egy kis szívesség című film beharangozó turnéja alkalmával gyakran bújt ilyen laza ruhába. Erre a neonzöld Versace overallra – amit hozzá illő blézerrel viselt – egy koktélparti alkalmából esett a választása, természetesen ezúttal sem lőtt mellé! 

34 éves lett Blake Lively, akinek a legjobban állnak a hercegnős ruhák Hollywoodban

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?