Back to the office: a legjobb irodai szettek idén ősszel

2021. szeptember 13.
Akár szoknya-, akár nadrágpárti vagy, őszi irodabarát szettjeink valamelyike biztosan elnyeri a tetszésedet.

Hiába diktálják a trendek a vadulást, egy irodai szettnek jó barátságot kell kötnie a munkahelyi dress code-okkal, amik a legtöbb esetben nem kultiválják a szaggatott denimet és bizony a tornacipőt sem. Saját stílusunkat, mi több, a legutolsó trendeket és a nekik megfelelő színeket azonban belecsempészhetjük a szettünkbe így is.

4 fotó megtekintése

Klasszikus ceruzaszoknya helyett például választhatunk egy huncutul sliccelt sarongot, amíg a jó idő engedni, egy ujjatlan kabát is mutatós választás, a kiegészítőkkel pedig tovább színesíthetjük az outfitet.

Fehér ing – Massimo Dutti – 16 995 Ft I Szögletes karperecek – Eva Remenyi – 47 900 Ft I Ujjatlan trencskó – Orsay – 14 995 Ft I Kekizöld kézitáska – Charles & Keith – 58,50 € I Sarong fazonú midiszoknya – Zara – 9995 Ft I Fekete tűsarkú – Versace Jeans Couture / ecipo.hu – 74 990 Ft I Rouge Allure Velvet Low Key ajakrúzs – Chanel – 52 $

A színekre mindig számíthatunk, ha arról van szó, hogy izgalmasabbá tegyünk egy szettet. A szövetnadrág, fehér ing, magas sarkú  akár alap szentháromság is lehetne az irodabarát öltözködésben, de lám-lám, mennyi vibrálás lehet bennük, ha bátrabban nyúlunk az árnyalatokhoz.

 

Hypnôse L’Absolu De Noir szempillaspirál – Lancôme – 11 600 Ft I Mintás ing – Bimba y Lola -–145 € I Szögletes fülbevaló – Parfois – 2495 Ft I Kockás nadrág – Uterqüe – 36 990 Ft I Zöld slingback – Zara – 8995 Ft I Bézs kézitáska – Coccinelle – 248 €

Ezt olvastad már?