Irodai szettek azoknak, akik már unják a szürke kosztümöt

2019. október 10.
Az ősz érkezésével a kissé szürke időjárás arra sarkall minket, hogy színesebb, mozgalmasabb összeállításokat viseljünk a dolgos hétköznapokon. Igen, még akkor is, ha a dress code határokat szab a szettjeink szárnyalásának.

Attól hogy csak fekete-fehér darabokból áll, még nem kell, hogy szükségszerűen unalmas legyen egy szett!  Ha egy kompakt, jól variálható, mégis stílusos irodai gardróbot szeretnénk összeállítani, akkor érdemes blúzból és ingből fehér, fekete, nude darabokat beszerezni, hogy aztán azokat élénk színekkel turbózhassuk fel. Példaként egy élénk, magas derekú, övvel díszített nadrágot választottunk, melyet egy zárt, magas nyakkal szabott blúzzal párosítottuk, végül ezt fekete kiegészítőkkel koronáztuk meg. Természetesen, ha valaki tovább akar menni és még több színt csempészne a szettbe, akkor a sötét kiegészítők helyett választhat mintás vagy plusz színnel ellátott darabokat is.

Nadrág Zara 9995 Ft, Blúz H&M 3995 Ft, Csizma Reserved 12 995 Ft, Hajpánt Lele Sadoughi/Spark le monde 18 990 Ft

Következő összeállításunk elsőre egy tipikus kosztüm-outfitnek hathat, de az apró részleteknek hála sokkal vagányabb annál! A domináns királykéknek nagyon elegáns és formális hatása van, így csodásan beépíthető a fekete-fehér összeállításokba is. Kombinálhatjuk a jól bevált inggel vagy blúzzal is, de ezúttal a jolly joker garbóra esett a választásunk, mely vagány eleganciáját tovább fokozhatja a derby szegecses-fűzős cipő.

Nadrág Zara 6995 Ft, Zakó Zara 9995 Ft, Garbó H&M 2995 Ft, Derby cipő Reserved 9995 Ft

Persze a szoknyát sem hagyhatjuk ki az irodai válogatásból. A tyúklábmintás, rakott szoknya örök klasszikus, főleg ha egyszerű fehér ing párosul hozzá. Ezt unortodox módon piros bokacsizmával turbóztuk fel, ami elegáns, de jelzi, hogy a szett viselője kreatív és kissé bohó személyiség. Persze ha a pirosat túl soknak találjuk, akkor mélyebb árnyalatokkal is próbálkozhatunk!

Szoknya H&M 9495 Ft, Ing H&M 6995 Ft, Csizma Reserved 9995 Ft, Táska Cult Gaia/Spark le monde 119 990 Ft