Culotte nadrág és blézer műbőr változatban is: mivel hordjuk

2021. november 22.
Mutatjuk, hogyan építsd be a szettjeidbe ezeket a karakteres, műbőr darabokat.

Azzal, hogy a műbőr cuccok divatosak, sok újdonságot nem árulunk el. Szoknyák, ruhák, nadrágok anyagaként is népszerű, gondoljunk csak a műbőr minikre vagy a műbőr hatású leggingsekre. Most azonban nem róluk lesz szó, hanem a culotte nadrágokról és blézerekről. Előbbiek a fazon miatt roppant megosztóak, uttóbbiak pedig ezzel szemben kikezdhetetlen alapdarabok, mégis ritkábban gondolunk rájuk úgy: műbőrből is lehetnének.

Műbőr blézer

Kardigán helyett jóval elegánsabb megoldást jelentenek a blézerek, hát még, ha műbőrből készülnek. Ősszel és tavasszal kiskabátként is működhetnek, télen pedig irodai szettjeink remekelhetnek vele. Persze ha elég egy kocsikabát is, dobd fel egy vastag sállal, és indulhatsz is.

3 fotó megtekintése

Műbőr blézer főszereplésével egy lezser, mégis nőies szettet mutatunk, igazi hétköznapi rohangálósat.

 

bor-blezeres-szett

1. Bézs pulóver – Massimo Dutti 29 995 Ft , 2. Arany fülbevaó – Eva Remenyi 38 900 Ft , 3. Farmernadrág – Pinko 190 € , 4. Műbőr blézer – Reserved 15 995 Ft , 5. Logómintás kézitáska – Coach 395 £ , 6. Bokacsizma – Answear Lab 13 990 Ft

Műbőr culotte nadrág

Nem kell félni a culotte nadrágtól, tekintsünk rá úgy, mint egy midi szoknyára, és válasszunk belőle egészen bő szárút, hogy szép játéka legyen járás közben az anyagnak. Műbőrből egészen vadóccá válik, illik hozzá a kecses, nőies bokacsizma, amiből ha tartasz, hogy a nadrág fazonja összenyom, válassz magas sarkút és színben passzolót. Így egyszerre nyújtja az alakot és a nadrág rövidsége sem „vágja ketté” a lábadat. A nőies iránynál maradva jöhetnek hozzá a blúzok, ingek, ha pedig maradnál az egyszerű garbónál, viselj mellé karakán nyakláncot, vagy vegyél fölé blézert, mellényt, esetleg kiskabátot. Így öltözéked alsó és felső része sokkal inkább egyensúlyba kerül.

3 fotó megtekintése

Ezen a fekete culotte nadrágon nagyon megakadt a szemünk, remekül variálható, jól kihasználható darabja lehet ruhatárunknak.

 

mubor-nadragos-szett

1. Fehér ing mintás zsebbel – Mohito 7 995 Ft , 2. Napszemüveg – Miu Miu , 3. Álló nyakú télikabát – Comma, 199,99 € , 4. Bokacsizma – Laura Biagiotti – ecipo.hu 28 250 Ft , 5. Műbőr culotte nadrág – Mango 15 995 Ft , Farmer tote táska – Zara 15 995 Ft

Street style fotók: Getty Images

Ezt olvastad már?