Bőr, műbőr és vegán bőr ingcsodák

2020. február 04.
A műbőr, bőr és vegán bőr nadrágok, leggingsek, kabátok és táskák után az ingek is uralomra törnek. Elsőre kicsit férfiasnak hathatnak, de csak azon múlik, mivel és hogyan viseljük őket. Mutatjuk, mi mit javasolunk!

Ha oversize darabról beszélünk, mely ráadásul sötét színben pompázik, akkor  érdemes passzos alsóval párosítani – akár színes vagy bohó mintás kivitelben, hogy megtörjük a ruha egyszerűségét. Nem csupán a nadrágra engedve, hanem a nadrágba betűrve is rendkívül jól mutat egy-egy ilyen darab, ráadásul utóbbit választva a derekunkat is kiemelhetjük. Ha nem szeretnénk a különböző textúrákat keverni, akkor hasonló bőr anyaggal variálva vadíthatjuk meg hétköznapi megjelenésünket.

Nem csupán nadrágokkal mutatnak jól ezek a markáns darabok, de szoknyákkal is. Ezek lehetnek minik, midik vagy maxik is, csupán azt érdemes megfigyelnünk, hogy betűrve vagy a szoknya tetején, kiengedve mutat jobban a választott ing. A karcsúsított és az oversize kettősségén kívül a színekkel is játszhatunk, ugyanis idén nem csak a barna, a krém, a nude vagy a fekete árnyalatokat találhatjuk meg az üzletek polcain, hanem ezeknél sokkal erőteljesebb színpalettát is! Például érdemes eljátszani egy-egy piros, méregzöld, khaki vagy sötétkék darab gondolatával.

Mivel maga az anyag is izgalmas, markáns hatást kelthet, így nagyon érdemes átgondolnunk, mennyire szeretnénk visszafogottabb vagy extrémebb irányba eltolni a megjelenésünket. A rétegzés ennél a ruhadarabnál is tökéletesen működik, melegebb időben akár egy dzsekit is kiválthat, ha megfelelő rétegeket választunk hozzá: például mehet hozzá a kötött, a pamut, a vászon és partiszettek esetében akár a flitteres vagy gyöngyös anyagok is.

7 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest