Bőrhatású alapdarabok tavaszra

2020. február 06. |

A bőr ruhadarabok most igazán hasítanak. Korábban csupán a bőrdzseki, esetleg a bőrnadrág volt porondon, de újabban visszatértek a bőrszoknyák, ingek és ruhák is – számos fazonban.

Találhatunk állatbőr, műbőr, illetve vegán bőr termékeket is a boltok polcain, melyeket akár egymással is párosíthatunk. Arra buzdítunk mindenkit, hogy ezúttal ne a legegyszerűbb fazont válassza, hiszen egy érdekesen megvarrott ruha, – legyen az aszimmetrikus, átlapolós vagy plisszírozott darab, bármilyen basic szettet felráz. A rétegzés ezeknél a holmiknál is megengedett, sőt, ha a minél színesebb, izgalmasabb gardrób a céluk, akkor igyekezzünk a bőrhatású darabokat egymással vagy más anyagú ruhacsodákkal vegyíteni!

Bőr, műbőr és vegán bőr ingcsodák

Bőr, műbőr és vegán bőr ingcsodák

A műbőr, bőr és vegán bőr nadrágok, leggingsek, kabátok és táskák után az ingek is uralomra törnek. Elsőre kicsit férfiasnak hathatnak, de csak azon múlik, mivel és hogyan viseljük őket.

A bőr anyagú darabok nemcsak hétöznapon vagy vagány koncerteken jelentenek tökéletes megoldást, ha elegánsan szabott darabról van szó, akkor megállják a helyüket egy-egy formálisabb eseményen is. És persze nem csupán a téli évszakokban bizonyulnak jó választásnak, az átmeneti szezonokban is hű társaink lehetnek, amikor még nem olyan forrók a napsugarak és hűvösebben fúj a szél: a bőr remekül szigetel, azonban nagyon könnyen felmelegszik, ezért nyáron sajnos a szekrény hátsó sarkában van a helyük.

Aszimmetrikus ruha Nanushka 490 EUR

Bordó bőr szoknya COS 94 000 Ft

Khaki bőr top COS 63 000 Ft

Bordó műbőr szoknya F&F 7490 Ft

Barna ruha Zara 13 995 Ft

Szólj hozzá te is!

Még több Divat