Vagány okosórákat dob piacra a Louis Vuitton

2022. január 14.
Három szokatlanul izgalmas és nagyon színes okosórával érkezik a Louis Vuitton.

Az 1854-es alapítású francia divatház stílusos hangfala után újabb órainnovációt dob piacra: a Louis Vuitton Tambour Horizon Light Up luxus okosóra nemcsak okos, de színes, testreszabható és csúcsminőségű. Ahogy a divatház fogalmaz, a termék ékes példája a művészet és a technológia hibátlan találkozásának, amire a luxus teszi fel a koronát.

A Tambour Horizon Light Up formája bár teljesen új, mégis tökéletesen illeszkedik a Louis Vuitton órák jól ismert formavilágába, amibe beletartozik az ívelt zafírüveg, amely szinte észrevétlen kerekíti le a számlap szélét. Az óra mindig látható kijelzővel rendelkezik, amely tökéletesen igazítható az aktuális hangulathoz vagy a megjelenéshez. A számlap hátteréhez nyolc különböző animáció között lehet választani, kezdve az alkalmitól az ikonikus LV-csíkoson át egészen a szivárványszínekben pompázó LV-formákig. A Tambour Horizon Light Up operációs rendszere az Apple Watchon kívül iPhone-okon is működik, és természetesen Android és HarmonyOS okostelefonokkal is kompatibilis.

Az óra három változatban kapható: a Tambour Horizon Light Up Polished Steel 2550 euróba, a matt fekete Tambour Horizon Light Up és a matt barna Tambour Horizon Light Up 3050 euróba kerül. Az óraszíjak ára 320 eurótól kezdődik.

Forrás: Vogue Fotó: Louis Vuitton

Olvasd el ezt is!