Modellként debütált a Prada kifutóján Jeff Goldblum

2022. január 17.
A milánói divathét egyik legzseniálisabb pillanata az volt, amikor Jeff Goldblum és Kyle MacLachlan végigvonult a Prada kifutóján.

Két hollywoodi nagyágyú, Jeff Goldblum és Kyle MacLachlan zárta a milánói divathetet január 16-án vasárnap, akik a – környezetvédelem mellett is elköteleződött – Prada 2022-es őszi-téli férfi kollekciójához adták arcukat. A sármos művészek mellett olyan hírességek vonultak, mint Thomas Brodie-Sangster (Igazából szerelem, A vezércsel), Asa Butterfield (Szexoktatás) és Ashton Sanders (Moonlight).

A kollekciót a divatház alapítója, Miuccia Prada és társ-kreatív igazgatója, a 2020-ban a Pradához igazolt Raf Simons tervezte. A kollekció alapelemét az egyenruhák szabásmintája adta, amit – a hagyományos ing, nyakkendő, csokornyakkendő helyett – selyem-, bőr-, pamutbetéttel és elmosódott rózsamintával gondoltak újra – tették ezt azzal a céllal, hogy a fiatalabb korosztályt is meg tudják szólítani. „A színészek a valóság tolmácsai, akiket azért alkalmaznak, hogy előadásukkal az igazságot visszhangozzák – mondta Miuccia Prada. – A kollekció a munka eszméjét ünnepli – mindenféle szférában és jelentésben. Ezeken a ruhákon keresztül hangsúlyozzuk, hogy minden, amit egy ember tesz, fontos. A valóság minden aspektusa lehet elegáns és méltóságteljes, emelkedett és ünnepelt.”

Jeff Goldblum

Jeff Goldblum

Kyle MacLachlan

Kyle MacLachlan

Thomas Brodie-Sangster

Ashton Sanders

Asa Butterfield


Forrás:
The Guardian Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!