Az Arsenalnak tervezett Stella McCartney és az Adidas

2022. március 23.
Az Arsenal női focicsapatának tervezett Stella McCartney, aki ezúttal is a tudatos és fenntartható anyaghasználat mellett döntött.

Új együttműködésről számolt be az Arsenal: Stella McCartney-val és az Adidasszal közösen egy 10 darabos, fenntartható kollekciót készítettek az Arsenal női csapatának, illetve készült egy uniszex mez is, amit a nők mellett a férfiak is viselnek majd. A kollekció színvilága a klub színeivel játszik, de ötvözi a Stella McCartney és az Adidas színeit is.

„A legtöbb kitüntetéssel rendelkező angol női labdarúgóklub, az Arsenal Women hihetetlen sportolókból áll, éppen ezért nagyon fontos, hogy megünnepelhetjük őket – különösen egy olyan évben, amely a nők számára nagyon fontos a sportban. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a foci világában ráléphettünk erre az útra úgy, hogy elkészíthettük a csapat utazása során viselt ruhakollekcióját” – nyilatkozta a mellráktól szenvedő nőknek sportmelltartót tervező divattervező, és hozzátette, hogy a kollekció hű maradt az Adidas by Stella McCartney DNS-éhez, ami a fenntartható anyaghasználatot hirdeti. A dizájner bízik benne, a különleges kollekció nemcsak a jelen, de a jövő sportolóit is arra inspirálja majd, hogy mindent beleadjanak a pályán – és persze azon túl is.

A kollekció március 26-án debütál, amikor az Arsenal Women a Tottenham Hotspur ellen játszik az észak-londoni derbin, míg a férfiak április 4-én, a Crystal Palace elleni meccsen viselik majd a fenntartható mezt. A kollekció az Adidas webáruházában és az Arsenal hivatalos üzleteiben március 28-tól lesz elérhető.

Kattints a képre, és nézd meg a galériát!

9 fotó megtekintése

Forrás: Hypebeast Fotó: Adidas

Olvasd el ezt is!