3 ékszertrend tavaszra, amik vonzzák a tekinteteket

2022. március 28.
Bevált ékszertípusok hódítanak tavasszal, amelyekkel akár egy szempillantás alatt variálhatjuk át a szettünket, és tehetjük partiképessé.

Egy-két kiegészítő is elég lehet hozzá, hogy szerelésünk egészen új értelmet nyerjen, az ékszerek pedig e szempontból kiemelt figyelmet érdemelnek. Idén három ékszertrend is van, melyeknek ha egy-egy darabját reggel a táskánkba dobjuk, délután egy szempillantás alatt variálhatjuk át velük szettünket, és tehetjük partiképessé.

ékszerek

Ékszertrendek tavaszra (Fotó: Imaxtreem)

Charmok és függők

3 fotó megtekintése

Lehetnek eleve ékszerünkre applikálva, vagy váltogathatjuk őket kedvünkre, a kis függő díszek minden változatban népszerűek lesznek. Játékosságuk a tavaszi–nyári szettekhez üdítően illik, díszítheti charm nemcsak karkötőnket vagy nyakláncunkat, de fülbevalónkat is, ha pedig bejön az aszimmetrikus fülbevalódivat, különösen kedvedre lehetnek a variálható változatok.

Coach 125 £

Pandora 14 500 Ft

Sportmax 46 090 Ft

Thomas Sabo 398 €

Bimba y Lola 70 €

Karperecek

3 fotó megtekintése

A vastag karperecek a napos hónapok kedvencei lesznek, karakteres formáik és méreteik már önmagukban is látványossá teszi őket, ha pedig szereted halmozni az élvezeteket, velük jó lóra teszel. Bátran viselj belőlük többet, nagyon jól mutatnak a fém-fa társítások, a puha és kemény érzetet keltő anyagok variálása.

Max Mara 33 490 Ft

Eva Remenyi 78 900 Ft

Zara 5990 Ft

Patrizia Pepe 128 €

COS 29 €

Gyöngyök

3 fotó megtekintése

A gyöngyös ékszerek már egy ideje a vezető ékszertrendek közt szerepelnek, idén sem lesz ez másként. A klasszikus fazonok mellett a szabálytalan gyöngyökkel ékesített darabok mennek nagyot, minden stílus megtalálta a számítását velük.

Antrhropologie 70 $

Ania Kruk – answear.hu 10 990 Ft

COMPLETEDWORKS – net-a-porter.com 588,15 €

Parfois 6995 Ft

Swarovski 29 500 Ft

Ezt olvastad már?