Mesebeli szecesszió tavaszra: itt az új DAIGE VIENNA S22 drop

2022. április 02.
A DAIGE egy izgalmas droppal indítja a tavaszt, amely a szecessziós stílusjegyek talaján virágzik, és éppen ezért viseli a VIENNA fantázianevet, a szecesszió fontos helyszínére reflektálva. A kollekciót álmodozó hangulat hatja át, a kortárs elemek mégis aktuálissá és frissé teszik a finom darabokat.

A kísérletező kedvű formák és a játékos minták már a DAIGE védjegyévé váltak. Ezúttal a megismételhetetlen szecessziós művész, Koloman Moser ikonikus munkái inspirálták a virágra és kagylóra emlékeztető printeket. A csupa minta darabokat úgy alkották meg, hogy egymással is jól kombinálhatók, rétegezhetők legyenek, így azok izgalmas „print-on-print” outfiteket alkothatnak, egy csepp művészetet csempészve a hétköznapokba.

A drop a kora tavaszi időből vezet át minket az első igazán meleg napokba: a puha garbóktól a magasan sliccelt szoknyán át egészen a lenge kimonóruháig minden nélkülözhetetlen fazon megtalálható benne. A látványos, printelt ingek önmagukért beszélnek, míg az alapdarab hosszú ujjú felsők aszimmetrikus V-kivágást kaptak, ami egy visszafogott, mégis megragadó részletet ad a nyakrésznek. A drop egyik kulcsdarabja a mintás kosztümszett. A blézeren mogyoróbarna alapon fut végig az égkék minta, a nadrágon pedig pont fordítva, így egymás hibátlan komplementer párjai. A drop színpalettájának harmadik árnyalata a bézses halványsárga, ami kellemesen kiegészíti az előző két színt: minden egyes darab harmonizál, és könnyen hordható a többivel. Az ikonikus DAIGE pólókollekció is új taggal bővült: a szecessziós stílusban rajzolt DAIGE logó unisex fazonú pamutpólóra került rá.

51 fotó megtekintése

A DAIGE S22 VIENNA drop március 11-től elérhető a webshopon és a Repertory Concept Store-ban.

Olvass tovább!