Farmerek és izgalmak – 10 denimruha a legutolsó divat szerint

2022. február 28.
Nem kérdés, hogy a farmer örök. Idén azonban nem ritkák a meglepő, túlzó kialakítások, a divatot általánosságban is átjáró optimizmus a farmerek esetén is tetten érhető.

2022 sem maradt izgalmas denimtrendek nélkül, a klasszikus fazonok mellett mintákkal és több tónusban tülekednek a farmer anyagból készült öltözékek. Nem ritkák a meglepő, túlzó kialakítások, a divatot általánosságban is átjáró optimizmus a farmerek esetén is tetten érhető.

Schiaparelli farmer szett

Schiaparelli 2022 tavasz–nyár (Fotó: Imaxtree)

Kisebb-nagyobb hímzésekkel, mi több, gyöngyökkel, strasszokkal is szívesen dekorálják a farmereket, amelyek mellett a patchwork stílus továbbra is népszerű, a kőmosott hatást pedig szívesen ötvözik különféle, de semmiképp sem denimkék árnyalatokkal.

A nadrágok esetén a csípő fazonok egyre-másra tűnnek fel, de egyelőre ez csak egy párhuzamos világ, a mom jeansek, paperbagek és más, magas derekú fazonok keresettsége mit sem változott. Esetükben a bő nadrágszár, a buggyos, rakott fazonok nagyon divatosak, melyek kavalkádjában szinte felüdülés meglátni egy-egy klasszikusan egyenes szabású darabot.

Farmerek street style módban

5 fotó megtekintése

A crop topok tavasszal sem kopnak ki a divatból, az Y2K trendnek megfelelően pedig farmerváltozatban is köztünk lesznek. Ha pedig fáznánk bennük, dobjunk a vállunkra egy farmerdzsekit, abból is találunk rojtozott, szaggatott vagy épp egyedire festett változatot szép számmal.

Butikmustra

Mango 23 995 Ft

Reserved 15 995 Ft

Zara 12 995 Ft

Answear Lab 21 990 Ft

Tommy Hilfiger 69,90 €

Levi’s 501 Original Designed for Circularity 

Mango 19 995 Ft

H&M 8995 Ft

Desigual 79,95 €

Bimba y Lola 225 €

Street style fotók: Getty Images

Ezt láttad már?