Újra divatban az egyik legszexibb ruhadarab

2022. április 13.
Szintet léptek a crop topok.

Hogy Poiret felszabadította-e a nőket a fűzők viselése alól vagy sem, és egyáltalán kérte-e tőle bárki, vitatott. Az már kevésbé, hogy a fűző azóta is időről időre ihletet ad a divattervezőknek, hogy felpezsdítsék vele hétköznapi öltözködésünket.

Ez történt a kétezres évek elején is, mikor a crop topok szintet léptek, és hirtelen mindenki szexi, fűző fazonú topokat viselt. Most pedig hála az Y2K trendek visszatértének, 2022 tavaszán és nyarán a cargo nadrágtól az elegáns nadrágkosztümig ismét divatos ezt a kihívó ruhadarabot viselni.

A corset vagy bustier topok már az őszi–téli szezonban is kínálgatták magukat, pólókon és ingeken viselve különc mellény szerepében tetszelegtek, kétségtelenül újszerű formáját mutatva a máskülönben megszokott szetteknek.

sárga corset top garbóval
3 fotó megtekintése

A jó idő közeledtével azonban már nem kell a réteges öltözködés gondosságát belevinni a szettekbe, bevállalhatjuk őket önmagukban is. Magas derekú nadrággal olyanok, akárcsak egy alakformáló body, míg hasvillantáshoz is számos változata ideális. Buliszettekhez tökéletes, de nézzétek csak meg, egy-egy decens darabja milyen jól mutat kosztümökkel társítva.

3 fotó megtekintése

Ha megtetszett a corset topok divatja, adunk pár tippet rá, hol, milyen felsőket találhattok.

Reserved 8995 Ft

& Other Stories 49 €

Zara 10 995 Ft

Nanushka 94 490 Ft

Stradivarius 5995 Ft

Sportmax 137 790 Ft

Bershka 7995 Ft

Zimmermann – Net-a-Porter 550 €

Anthropologie 90 €

Mohito 4995 Ft

Ezt olvastad már?