Comfy&casual: szettek, amiket le sem akarsz venni egész tavasszal

2022. március 22.
Divatinspirációk tavaszra a kényelem jegyében, amelyek megállják a helyüket munkába menet is.

Amit télen a steppelt kabát és a bakancs jelentett, vagyis kényelmes, rohangálós szettünk alapkellékeit, az most szép lassan lecserélődik a blézerekre, ballonkabátokra és parkákra, amikhez jöhetnek a chunky loaferek és mokaszinok, no meg a többi lapos talpú cipőkedvenc. Hisz dolog van ezer, amelyek elvégzéséhez nem mindig vágyunk egy magas sarkúra. De ezek a szettek még munkába menet is megállják a helyüket.

blézeres szett

A tavaszi trendek éppen a vágyaink szerint alakulnak, a különféle comfy ajánlások közt mindenki megtalálhatja az ízlésének, elképzelésének megfelelőt, legyen szó elegánsabb vagy sportosabb megjelenésről.

ballonkabátos szett

Mi is hoztunk két ötletet rá, milyen lehet egy utolsó részletéig kényelmes szett 2022 tavaszán. Íme közülük az első, irodabarát összeállítás.

Zöld ing – Reserved 8995 Ft – Fülbevaló – COS 17 € – Bézs vászonnadrág – Twinset 127 € – Fekete bőrtáska – Nanushka 189 990 Ft – Mintás parka – Artista – Budapest Select Store 95 200 Ft – Taupe színű félcipő – Kazar 89,99 €

Az elegáns és sportos mixeléséből szuper dolgok születnek, egy lezserebb, farmeres szettnek is jót tesz egy csinos blézer. Igaz, a pántos top még picit optimista így márciusban, de legyünk türelmesek, pár hét, és végre eljön az igazi tavasz.

 

Rózsaszín blézer – Zara 19 995 Ft – Mom jeans – Mango 9 995 Ft – Pántos top – Pinko 150 € – Napszemüveg – Emporio Armani – Optic World 44 500 Ft – Vászon félcipő – TOMS 27 490 Ft

Fotó: Getty Images – Christian Vierig

Ezt olvastad már?