Ezt a környezetbarát sneakert keresi most mindenki!

2022. április 25.
Összeállt a menő dán dizájnercsapat, a Ganni és a New Balance, hogy összerakják azt a hibrid sportcipőt, ami vagány főszereplője a koppenhágai street style-nak.
  1. A klasszikus New Balance 2002R lábbelit két különböző színben és nyomatban gondolta újra a két brand, finom szürke árnyalatokkal, türkizzel és élénk színekkel dolgoztak, hogy megidézzék a 2000-es évek hangulatát. A tervezés során fontos szempont volt, hogy környezetbarát alapanyagokkal dolgozzanak, így a cipő felső része több mint 80%-ban újrahasznosított matériából, míg a talp 5%-ban újrahasznosított gumiból készült. A divatos sportcipőt városi sétához, bringázáshoz, rohanáshoz tervezték: Ditte Reffstrup, a Ganni kreatív igazgatója szerint ez a sneaker a divat és a funkció tökéletes keveréke, nem beszélve arról, hogy a cipő azokhoz is szól, akiknek fontos a fenntarthatóság.

A cipők ára 150 dollár körül mozog, ami az eredeti 2002R sneakereknél valamivel drágább, de mindenképp olcsóbb, mint egy Ganni lábbeli, ami 255-375 dollár között mozog.

Forrás: refinery29 Fotók: New Balance x Ganni

Kattints IDE!