Városi sikk a hétköznapokra? A fenntarthatóság is belefér!

2022. május 11.
Kényelmes szettek és lifestyle kiegészítők a fenntarthatóság jegyében.

Nem szeretnénk álszentek lenni, jó az is, ha van egy autónk, kényelmes, hogy a plázában mindent megkapunk egy helyen, és számos műanyag tárgy vesz körül minket, amiket ha szeretnénk sem tudnánk másra cserélni. Ám ugyanígy, van amikor bringára tudnánk pattanni (csak nem tessszük), amikor lenne időnk felfedezni a helyi márkák és alkotók kínálatát (de nem vesszük a fáradtságot), és amikor megtehetnénk, hogy fenntartható termékeket válasszunk (azonban ebbe bele sem gondolunk).

Hogy ne zárójelekben éljük az életünket, nem kell több egy kis tudatosságnál, és meglátjuk, a kényelem sem csorbul, ellenben egy sor új élményben lehet részünk. A divat terén igazi különlegességeket fedezhetünk fel, amiknek nincs tucatérzete, miközben mégis szépen rezonálnak a legutolsó trendekkel is.

Belőlük mutatunk most egy válogatást, amiben nem titkolt büszkeségünket, a Marie Claire x Izmee limitált acélpalackot is megtaláljátok. Nemcsak az a különlegessége, hogy 100% BPA- és műanyagmentes, és nem bocsát ki káros anyagokat, de forgalmazója, az Elbon most minden dizájnpalack megvásárlása után elültetünk egy fát a My Forest csapatával.

 

Egyedi tervezésű bicikli – Csajbringa – 168 000 Ft , Bain de Midi EdP környezetbarát, műanyagmentes csomagolásban – Maison Matine – 18 990 Ft , 574 Evergreen részben fenntartható anyagokból készült sneaker – New Balance –  A-vonalú ruha 100% GOTS minősítésű pamutból – ALMA – 192 000 Ft , marieclaire.hu limitált acélpalackIzmee / Elbon – 11 990 Ft , Újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokból készült napszemüveg – Emporio Armani

Lélegzet – James Nestor / Libri – 4 265 Ft , Papucs újrahasznosított bőrből – NES Shoes – 37 990 Ft , Zero waste szabású maxiruha – Printa – 25 900 Ft , Artemis Wave Fülbevaló – Eva Remenyi – 48 900 Ft , Gyapjúpléd – Vándor Stúdió / hoom.hu – 65 000 Ft , Ginger Shot 100%-ban újrahasznosítható
PET-palack csomagolással –
Urban Monkey 

Ezt olvastad már?