A legnyáriasabb hímzettek: azsúros ruhák minitől maxiig

2022. május 24.
Az azsúros ruhák a nyár kedvencei, érdemes velük hosszú távra tervezni.

Évről évre visszatérő kedvenc az azsúros ruha, ami a hófehér pamut legromantikusabb oldalát villnatja fel. Díszítheti a lyukacsos, hímzett mintázat csak pár helyütt a ruhát vagy képezheti a teljes anyag alapját, mindenképp meghatározó eleme lesz a szettünknek.

Passzol a fodrokhoz, a virágos mintákhoz, a buggyos ujjakhoz és az olyan smart casual daraboknak is a lágyabb oldalát mutatja, mint egy ingruha. Szuper kiegészítői lehetnek az azsúros ruháknak a raffiatáskák, fonott kalapok, táskák, ékszerek, lábbelik esetén részesítsük előnyben a natúr színeket, természetes (hatású) anyagokat.

Elie Saab
4 fotó megtekintése

A fazonokat tekintve meglehetősen széles a skála, a tervezők szívesen dolgoznak mintás anyagból, ami egyúttal biztosítja azt is, hogy egy-egy jól megválasztott darab több szezonon át a ruhatárunk éke lehet. Mi is emellett tesszük le voksunkat, hiszen fenntarthatósági szempontból is akkor vásárolunk jól, ha utána huszadszorra is szívesen bújunk a ruhába. Ehhez persze kell az is, hogy a ruha hófehér maradjon, amihez jól jöhetnek a fehér ingeknél bevált mosási praktikák.

Zara 25 995 Ft

Mango 19 995 Ft

Hugo Boss

Reserved 15 995 Ft

Bruuns Bazaar – answear.hu 63 990 Ft

F&F 7490 Ft

Michael Michael Kors 123 000 Ft

Marie Lund – Van Graaf 54 990 Ft

Zara 15 995 Ft

H&M 9995 Ft

Ezt olvasad már?