1 nyár 4 stílusban – Fürdőruhák a legutolsó divattrendek ajánlásával

2022. június 02.
Ezekkel a fürdőruhákkal nem nyúlsz mellé.

Akár bikinit, akár egyrészes fürdőruhát keresel a nyárra, garantáljuk, lesz miből válogatnod, ha betérsz valamelyik üzletbe. Változatos fazonokban és színekben sorakoznak a fürdőruhák, melyek közül most négy divattrend büszke képviselőit mutatjuk be.

Fotók: Imaxtree

Cut out

Leimakani (Fotó: Imaxtree)

Ahogy a ruháknál, úgy a fürdőruháknál is trend a cut out, kisebb-nagyobb kivágások teszik szexivé őket, miközben láthatóan figyeltek rá, hogy a fürdőruhák funkcionalitása se vesszen el. Alakformáló egyrészeseken és falatnyi bikiniken is találtak helyet, ahol néhány kis kivágás még vonzóbbá teszi az összhatást.

ZARA 10 595 Ft

Sloggi – About You 21 990 Ft és 8 990 Ft

Reserved 9995 Ft

Csillogó

Luli Fama (Fotó: Imaxtree)

Az anyagukban fénylő fürdőruhák vízparti partik alapdarabjai lehetnek, bár tökéletesen megértjük, ha egy szimpla fürdőzéshez is egy ilyen fénylőt választasz, amin csak úgy szikráznak a napsugarak.

H&M 5995 Ft és 3495 Ft

Tezenis 8990 Ft

Zimmermann – net-a-porter.com 375 €

Virágos

Destination Colombia (Fotó: Imaxtree)

Megkerülhetetlen vízparti minta, mely idén is többféle méretben és stílusban hódít. Népszerűek a vintage hangulatot árasztó, picike mintázatok és a színeivel is meghatározó látványt biztosító, nagyobb virágminták egyaránt.

Women’s Secret

Oysho 9995 Ft

Calzedonia 24 000 Ft

Bordázott

Maaji (Fotó: Imaxtree)

Ha a minimál felé húz a szíved, kedvedre valók lesznek a bordás anyagú fürdőruhák, sportostól a romantikus stílusúig különböző változatban megtalálhatók. Általában egyszínűek, az izgalmat az anyagválasztáson felül a trükkös szabávonalak biztosítják.

Calzedonia 24 000 Ft

Calvin Klein – answear.hu 18 990 Ft és 14 990 Ft

 

F&F 6490 Ft

Ezt olvastad már?