Kylie Jenner saját márkás fürdőruhái nemcsak drágák, de botrányosan rossz minőségűek is

2021. október 01.
Kylie Jenner piacra dobta a fürdőruhamárkáját, ami a vásárlók értékelése szerint egészen botrányos minőségű.

Kylie Jenner még tavasszal védette le a Kylie Swim nevet, amiből akkor mindenki arra következtetett, hogy a sztár nemsokára piacra fogja dobni a saját bikinikollekcióját. Ez a napokban meg is történt, ám az első néhány ezer vásárlói értékelés szerint az átlagosan 80 dolláros, tehát körülbelül 25 ezer forintos fürdőruhák borzalmasan rossz minőségűre sikeredtek. Az elmúlt napokban a TikTokot el is lepték a kollekciót kritizáló videók.

Szinte mindegyik vásárló megjegyezte, hogy a fürdőruhák extrém vékony anyagból készültek, ráadásul a mellrésznél bélés nélküliek, ami miatt még szárazon is teljesen átlátszanak – ezért hát egyikük sem merte a bikiniket felvéve megmutatni a saját alakján. (Illetve csak úgy mutatták meg, ha előtte a fürdőruha alá még felvettek valamit.)

@tinytello

Part 1 Kylie Swim #ChimeHasYourBack #CandyCrushAllStars #popculture #latinxbusiness #latinxcreated #hellofall #todayilearned

♬ Lofi – Domknowz

A másik nagy problémájuk a fürdőruhaalsóval van: a szeméremtestet eltakaró rész ugyanis mindössze 3 centis, a vásárlók szerint pedig nincs olyan felnőtt nő, aki egy ilyen icipici bikinialsóba beleférne.

@tinytello

Part 2 Kylie Swim review #ChimeHasYourBack #CandyCrushAllStars #latinxbusiness #popculture #latinxcreated #tiktokfashionmonth

♬ Lofi – Domknowz

„Kylie ezeket a saját testére tervezte. Nem az átlagos nőknek. Nem ismerek senkit, aki ezekbe a fürdőruhákba beleférne anélkül, hogy valami ne csússzon ki belőlük. Kylie ezzel a kollekcióval egy irreális testalkatot reklámoz. Ezek a bikinik csak azoknak a nőknek megfelelők, akik plasztikával alakítják tökéletesre a testüket” – írta egy vásárló Redditen.

 

View this post on Instagram

 

FemBible (@fembible) által megosztott bejegyzés

Ezek után már csak hab a tortán, hogy a fürdőruhák kivitelezése is borzalmasan sikerült. Az olcsó anyag tele van elvarratlan, elszabott szálakkal.

Forrás: Buzzfeed Fotó: Getty Images

Olvass tovább!