Új fürdőruha-kollekciót dobott piacra Kim Kardashian

2022. március 22.
Skims Swim névre keresztelte új fürdőruha-kollekcióját Kim Kardashian, ami ezúttal is szuper minőséget és extrakényelmet ígér.

Kim Kardashian március 18-án dobta piacra legújabb kollekcióját, amit az Instagramon jelentett be 293 millió követőjének. „Ti kértétek, mi meghallgattunk benneteket!” – írta a poszt alá a nemrég óta hivatalosan is szingli híresség, aki azt ígéri, fürdőruhái pont olyan kényelmesek lesznek, mint a márka népszerű fehérneműi, ráadásul számos fazon között lehet válogatni, sőt az egyes darabok egymással is kombinálhatók. A kollekcióban a falatnyi bikinik mellett megtaláljuk a sportosabb fürdőszetteket és az elegáns, egyrészes fürdőruhákat is. Ami a színpalettát illeti, hozza a Skimsre jellemző nude és a földszíneket.

Kim Kardashian

Kim Kardashian fürdőruhái minőségében sem akarják cserben hagyni a rajongókat, ennek érdekében pedig számtalan különböző alapanyagot teszteltek és próbáltak, a végén pedig egy olyan matériára esett a választás, ami ellenálló, de mégsem kényelmetlen, azt egész nap jó érzés viselni.

„A magabiztosság nagyon fontos, hiszen nagyon sok nő retteg attól, hogy egy szál fürdőruhában, szinte teljesen pőrén mutassa meg magát. Ezen akartam változtatni, lehetőségek teljes tárházával és minden ízlést kielégítő darabokkal akartam megszüntetni a fürdőruha-vásárlás és -viselés okozta félelmet” – nyilatkozta Kim Kardashian.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!